Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΣΑΚ : Κέρδισαν απο τα αποδυτήρια...

Πηγή : http://www.basketblog.gr

Δεν χρειάστηκε καν να κατέβουν στο γήπεδο οι παίκτες και να απεργήσουν. Κέρδισαν από τα αποδυτήρια, καθώς η ΕΟΚ αποφάσισε την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου ανδρών. Η ελληνική ομοσπονδία έκανε μια κίνηση ελιγμού (πολύ έξυπνη), καθώς οι παίκτες με την αποφασιστικότητα που επέδειξαν στη χθεσινή συνάντηση δεν άφησαν περιθώρια να αμφισβητηθεί η ενότητά τους, αλλά και οι προθέσεις τους.

Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν, να γελοιοποιηθεί ο θεσμός του κυπέλλου με την απεργία των παικτών της Α2, αποφασίστηκε η αναβολή της αγωνιστικής, η οποία σε συνδυασμό με τη δημόσια δέσμευση του Υφυπουργού Γιάννη Ιωαννίδη και του Παναγιώτη Τσαγκρώνη, προκαταβάλει τη λύση του βασικού προβλήματος (ασφαλιστικό) για το οποίο όλοι -μηδέ εξαιρουμένου του ΕΣΑΚΕ διά του προέδρου του Βασίλη Οικονομίδη- συνομολογούν ότι θα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και καιρό.

Στο μεταξύ, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, έκανε δήλωση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν περί αυτοδιοίκησης των ομοσπονδιών, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη: "Με μεγάλη χαρά ακούσαμε τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, να μιλά για το αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών. Ελπίζουμε τη θέση αυτή να την έχει πάντα και να την επιδείξει έμπρακτα, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη βία και το ντόπινγκ και να αφήσει τις ομοσπονδίες να αυτοδιοικούνται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: