Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Ολυμπιακός - Πάει Μπολόνια, αλλά δεν παίζει ο Τεό

Πηγή : http://www.superbasket.gr

Ήταν όλοι εκεί, όμως δεν έκαναν και όλοι κανονικά προπόνηση. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος, οι Μίλος Τεοντόσιτς, Ζόραν Ερτσεγκ και Γιοτάμ Χαλπερίν έκαναν μόνο τις ασκήσεις τακτικής.

Η ουσία, βέβαια, είναι ότι για πρώτη φορά μαζεύτηκαν και οι 17 παίκτες του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία μπαίνει στο τρίτο μέρος της και χρειάζονται ταχύρρυθμα μαθήματα τακτικής, προκειμένου να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ομάδα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεών της.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ακολουθεί ακόμα ειδικό πρόγραμμα και θα το κάνει για λίγες ημέρες ακόμα, μια και ο οργανισμός του είναι καταπονημένος. Θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Μπολόνια για το τουρνουά που θα γίνει εκεί (θα αγωνιστούν ακόμα Βίρτους, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και Μπιέλα), αλλά δεν θα αγωνιστεί καθόλου.

Όσον αφορά στους τρεις άρτι αφιχθέντες, το πρόγραμμά τους θα καταρτιστεί μετά τις αιματολογικές εξετάσεις. Κάτι που θα γίνει άμεσα, ούτως ώστε να μην κινδυνέψουν από υπερκόπωση. Αλλωστε μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Κατά τα άλλα, επί τη ευκαιρία (αφού για πρώτη φορά μαζεύτηκαν όλοι οι παίκτες) έγινε και η φωτογράφιση για τις ανάγκες της Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: