Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ομάδα Επιλέκτων Αθλητών της Κρήτης στην Ιεράπετρα - Αλλαγές στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ - Το All Star της ΕΚΑΣΚ στην Αλικαρνασσό !



Η πρόταση μας στους διοργανωτές του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Εφήβων στην Ιεράπετρα για την συμμετοχή ομάδας Επίλεκτων Αθλητών της Κρήτης στην μεγάλη γιορτή του μπάσκετ είχε τελικά αντίκτυπο. Η ομάδα αυτή θα παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με την Ιταλική Φορτιτούντο Μπολόνια την Δευτέρα 28-12-09 (12:30μ), ενώ έχουμε ζητήσει από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Βλασσόπουλο την διεξαγωγή και ενός φιλικού με την Eθνική Εφήβων U17 την Τετάρτη 30-12-09, αίτημα το οποίο εξετάζεται από την ΕΟΚ. Με χθεσινή απόφαση της ΕΚΑΣΚ και μετά από δική μας εισήγηση, την όλη ευθύνη για την ομάδα των Επίλεκτων της Κρήτης ανέλαβαν τα μέλη του ΔΣ Μάνθος Σταθάκης και Μελίτσα Αλεβιζάκη, ο οποίοι θα έρθουν σε επαφές με προπονητές για να καθορισθεί το τεχνικό τιμ και στην συνέχεια να γίνουν οι κλήσεις των αθλητών της Κρήτης.
Με απόφαση του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ απεφασίσθη επίσης το φετινό All Star Game της ένωσης να γίνει στο κλειστό της Αλικαρνασσού μετά από αίτημα του Ηροδότου. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνουν 9 και 10 Ιανουαρίου οι αγώνες της Μικτής Παίδων της ΕΚΑΣΚ με την ΕΣΚΑ (Ένωση Αττικής) για το τουρνουά του αναπτυξιακού της ΕΟΚ
Τέλος το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ αποφάσισε να αντικαταστήσει τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος Θανάση Χατζηβασιλείου και Μανόλη Αρναουτάκη, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τους δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο έργο της και όρισε νέα μέλη το Μάνθο Σταθάκη και τον Σταύρο Λυριντζάκη.
Εμείς αποδεχθήκαμε την εισήγηση του προέδρου της ΕΚΑΣΚ Γιώργου Χαλαμπαλάκη, υπό τον όρο όμως ότι η Ε.Π δεν θα έχει διακοσμητικό χαρακτήρα αλλά θα λειτουργήσει σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο καταστατικό της ΕΚΑΣΚ.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου (8-12-09) της ΕΚΑΣΚ αναφέρει :

"Tην δυνατότητα να πάρουν γεύση διεθνών αγώνων θα έχουν παίκτες από την Κρήτη αφού η ΕΚΑΣΚ αποδέχτηκε το αίτημα της Ιεράπετρας και μικτή ομάδα εφήβων της θα πάρει μέρος σε ένα αγώνα εκτός συναγωνισμού στο 1ο Διεθνές τουρνουά που διοργανώνει 27-29 Δεκεμβρίου στη «νύφη του Λιβυκού» μαζί με τον Δήμο Ιεράπετρας. Η Μικτή εφήβων(γεν.1991-1994) της ΕΚΑΣΚ θα αγωνιστεί στις 28/12 στις 12,30μμ με την Ιταλική Φορτιτούντο Μπολόνια .Υπάρχει πιθανότητα να παίξει και με την εθνική εφήβων εφόσον μείνει στην Ιεράπετρα άλλη μία μέρα. Στο προχθεσινό Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ εξουσιοδοτήθηκε το μέλος της Ένωσης Μάνθος Σταθάκης προκειμένου να έρθει σε επαφή με προπονητή με εμπειρία από το αναπτυξιακό για να αναλάβει την συγκρότηση της ομάδας της ΕΚΑΣΚ. Για ορισμένα διαδικαστικά υπεύθυνη ορίστηκε η κ.Αλεβιζάκη. Ως γνωστόν στο τουρνουά εκτός της Ιεράπετρας και της Εθνικής Εφήβων θα πάρουν μέρος ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΦΟΡΤΙΤΟΥΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙΑ και ΧΟΣΠΙΤΑΛΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ .

ΑΛΛΑΓΕΣ

Με απόφαση της η Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ όρισε το μέλος της Μάνθο Σταθάκη ως Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος σε αντικατάσταση του κ.Χατζηβασιλείου και τη θέση του κ.Αρναουτάκη στην επιτροπή πήρε ο Σταύρος Λυριτζάκης. Στην επιτροπή παραμένει ο κ.Βλατάκης. Στο μεταξύ με απόφασή της η Διοίκηση της Ένωσης καλεί σε απολογία για λόγο εξύβρισης σε διαιτητή τον ΑΟΑΝ για το παιχνίδι Π/Κ με την Ιεράπετρα.

Η Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ αποδέχτηκε το αίτημα του Ηροδότου και στις 17 Ιανουαρίου στο κλειστό Αλικαρνασσού θα διεξαχθεί το ALL STAR GAME. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνουν 9 και 10 Ιανουαρίου οι αγώνες της Μικτής Παίδων της ΕΚΑΣΚ με την ΕΣΚΑ για το τουρνουά του αναπτυξιακού της ΕΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: