Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Euroleague 2010 - Week 6 - gameday 2 : το σημερινό πρόγραμμα !

Το σημερινό πρόγραμμα
Α’ όμιλος: Σιένα – Τσιμπόνα (21:30), Μπαρτσελόνα – Φενέρ / Ούλκερ (21:45),
Βιλερμπαν – Ζαλγκίρις (21:45 novasports 1).
Β’ όμιλος: Εφές Πίλσεν – Λιέτουβος Ρίτας (20:00). Γ’ όμιλος: Ολίμπια Λ. – Μακάμπι Τελ Αβιβ (21:30 novasports 3). Δ’ όμιλος: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (19:00 - ΣΚΑΪ), Όλντενμπουργκ – Πρόκομ (21:00).

πηγή : www.basketblog.gr
Μεγάλο το ενδιαφέρον για την Ευρωλίγκα, πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε όταν μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και από τα πλέον αναγνωρίσιμα στον κόσμο, μετά το ΝΒΑ. Αυτό το αποδεικνύει και ο αριθμός των χωρών που παρακολουθούν τα παιχνίδια της διοργάνωσης, καθώς 40 τηλεοπτικά δίκτυα στέλνουν εικόνα σε 156 κράτη! Έκπληξη προκαλεί μόνο η Γερμανία, που διοργάνωσε πέρυσι το Φάιναλ Φορ, στο Βερολίνο, η οποία δεν έχει βρει ακόμα κανάλι. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις και σε Βουλγαρία, Κίνα, Φιλιππίνες.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν ομάδες από 13 χώρες και σε όλες, πλην της Γερμανίας όπως προείπαμε, υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Ο λόγος για τις Κροατία, Γαλλία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα, όπου οι αναμετρήσεις προβάλλονται σε ΣΚΑΪ και Novasports. Οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα συμβόλαιο με κάποιο κανάλι είναι η Όλντενμπουργκ και η Εφές Πίλσεν (αντίθετα, η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ έχει συνεργασία με το Digiturk). Βέβαια, υπάρχει και η Euroleague TV. Μέσω ίντερνετ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πλειονότητα των αναμετρήσεων, πληρώνοντας μόνο ένα μικρό αντίτιμο (5,90 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: