Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Στο "Ηράκλειο" ο Βασίλης Αγαπητός !

Ο Βασίλης Αγαπητός είναι το μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας του “Ηράκλειο” Ο.Α.Α. Ο Βασίλης Αγαπητός γεννήθηκε στις 2-4-81, έχει ύψος 1.96μ, αγωνίζεται στην θέση “3” και είναι στον τελευταίο χρόνο των σπουδών του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι όπου έπαιξε στην Παιδική και την Εφηβική Ομάδα, ενώ συγχρόνως για 2 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων (με συμπαίκτες τους Φώτση, Γλυνιαδάκη, Πέττα κ.α). Στην συνέχεια πήγε για ένα χρόνο στο Αιγάλεω (Β’ εθνική), στην Απολλωνιάδα Πατρών για δύο χρόνια (Γ’ Εθνική με συμπαίκτες Βαγενά, Αποστολόπουλο κ.α), στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης (σημερινό Καλλιθέας) για ένα χρόνο (Γ’ Εθνική), στο Λαύριο για ένα χρόνο (Γ’ Εθνική), στην ΕΑΠ Πατρών για ένα χρόνο (Γ’ Εθνική) και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίσθηκε στο Λαύριο στην Β’ Εθνική. Φέτος μάλιστα αγωνίσθηκε και στα δύο παιχνίδια του Λαυρίου με τον ΟΦΗ.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με το “Ηράκλειο”, ο Βασίλης Αγαπητός δήλωσε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα με πολυετή παρουσία στην Α1 και στις Εθνικές κατηγορίες. Οι άνθρωποι του συλλόγου με έπεισαν για τους υψηλούς τους στόχους και την προοπτική της ομάδας. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουν τεθεί από τον σύλλογο.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: