Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα Τουρνουά Αγοριών και Κοριτσιών !


Ιεράπετρα 2009
- Διεθνές Τουρνουά Εφήβων U19 - Διαγωνισμός Καρφωμάτων και Τριπόντων - Highlights (29-12-09)



Με τις υποδομές τελειώσαμε στο Kretaworldbasket το 2009, με τις υποδομές ξεκινάμε το 2010 (και στις αναρτήσεις και στα βίντεο μας), Ευχόμενοι σε όλους τους φίλους μας Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία και "Μπασκετική Πρόοδο".

Διαβάζουμε λοιπόν για την Καλαμάτα :
"Για 28η χρονιά και 11η συνεχόμενη στην Καλαμάτα, από 26 – 30 Δεκεμβρίου 2009, διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία το φετινό Τουρνουά, στο οποίο πήραν μέρος 96 επιλεγμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Με διάθεση, πάθος και αγάπη και το κυριότερο εξαιρετικό ταλέντο, οι νεαροί αθλητές έδειξαν, γιατί το μπάσκετ έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες".

Από τους 3 (και όχι 4 όπως τα προηγούμενα χρόνια αν και δεν υπήρξε μείωση στον αριθμό των αθλητών από την υπόλοιπη Ελλάδα) αθλητές της Κρήτης που συμμετείχαν στο τουρνουά, ο Γιάννης Κατραντζής (Ιεράπετρα) συμμετείχε στην ομάδα All Star Game Παίδων που έπαιξε με την Μικτή ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, σημειώνοντας μάλιστα 4 πόντους.

Το 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέροφ» του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ. διεξάγεται στις 3 – 5/01/2010 στην Νικήτη Χαλκιδικής, με την συμμετοχή 72 αθλητριών από όλη την Ελλάδα.
Από την Κρήτη συμμετέχουν 4 αθλήτριες : Δήμητρα Μαγγανά (Ηρόδοτος), Αντωνία Λεντζάκη (Αρκάδι), Ελευθερία Ακρίβου (ΟΑ Χανίων) και Σοφία Κουτσουρελάκη (Ακρωτήρι).
Τις αθλήτριες συνοδεύει ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης Αντώνης Πινακουλάκης, ο οποίος ήταν όπως έχουμε αναφέρει και ο μόνος Κρητικός Προπονητής (εκτός βέβαια του Μαρίνου Γαϊτανάκη) που ήταν παρόν και τις 4 ημέρες του Διεθνούς Τουρνουά των Εφήβων στην Ιεράπετρα (χωρίς μάλιστα να είναι τα έξοδα του πληρωμένα από κάποιον) !

Δεν υπάρχουν σχόλια: