Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Γιάννης Μπουρούσης : "Δεν υποτιμούμε την Αργεντινή"


Ο Γιάννης Μπουρούσης πρόσθεσε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του αλλά όπως δηλώνει ο ίδιος "η ομάδα κερδίζει και αυτό μας ενδιαφέρει και όχι ποιος παίζει καλά" και στρέφει την προσοχή του στο επόμενο ματς: "Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί θέλουμε να περάσουμε στους τέσσερις. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε την Αργεντινή. Το 2004 αποκλειστήκαμε από τους Αργεντίνους και τώρα πρέπει να περάσουμε".
Ο στόχος για τον Γιάννη Μπουρούση και τους συμπαίκτες του είναι ένας: "Αυτή η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει Ολυμπιακό Μετάλλιο, όλα τα άλλα τα έχει καταφέρει. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με υπομονή και 100% συγκέντρωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και την Τετάρτη, μια άμυνα που μπορεί να μας δώσει τη νίκη".

Όσο για τον αγώνα με την Κίνα, ο Έλληνας σέντερ είπε; "Ποτέ κανένα παιχνίδι δεν είναι τόσο απλό. Το σημαντικό είναι πως ακόμη και όταν μείωσαν τη διαφορά κρατηθήκαμε, δεν αγχωθήκαμε, αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: