Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

"Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι"


Πηγή : http://www.basketblog.gr

Η μεγάλη... μάχη ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και την Αργεντινή ξεκινάει αύριο στις 17:15 ώρα Ελλάδος και οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δηλώνουν έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Φαμπρίτσιο Ομπέρτο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικά... όπλα της Αργεντινής τόνισε πως η Ελλάδα είναι πολύ έμπειρη ομάδα, ωστόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν.
"Η Ελλάδα είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, ίσως περισσότερο από εμάς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα με αυτό το χαρακτηριστικό, Με τόση εμπειρία, νιώθουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν οποιοδήποτε εμπόδιο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, γιατί γνωρίζουμε ότι το χρυσό μετάλλιο που κατακτήσαμε στην Αθήνα, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για όλες τις ομάδες που μας αντιμετωπίζουν", είπε ο Αργεντινός σέντερ.

Από την πλευρά του ο Μάνου Τζινόμπιλι υπογράμμισε: "Οι Έλληνες θα θυμούνται σίγουρα το παιχνίδι του 2004, όταν τους είχαμε αποκλείσει από τη διεκδίκηση των μεταλλίων. Πώς θα μπορούσαν να ξεχάσουν; Όμως, δε νομίζω ότι σ΄ αυτές τις διοργανώσεις χρειάζεται κανείς έξτρα κίνητρα. Και μόνο που μιλάμε για προημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων, είναι αρκετό".

Τέλος, ο Λουϊς Αλμπέρτο Σκόλα επεσήμανε: "Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά νομίζω πως η Ελλάδα θα παίξει όπως ακριβώς την έχουμε δει, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Για μένα, είναι μία ομάδα που απλώς παίζει πολύ το πικ εν ρολ. Δε νιώθουμε περισσότερη πίεση επειδή είμαστε κάτοχοι του χρυσού μεταλλίου, Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να περάσουμε στον ημιτελικό, Ίσως αν βρεθούμε εκεί, η πίεση να είναι μεγαλύτερη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: