Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Το μέλλον του ΛεΜπρόν


Πηγή : http://www.basketblog.gr

Οσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποφεύγει να αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια, τόσο πληθαίνουν τα σενάρια σχετικά με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Το ESPN έβαλε κάτω τα δεδομένα και έθεσε την εξής ερώτηση στους 25 συντάκτες του: "σε ποια ομάδα θα παίζει τη σεζόν 2010-11 ο King James;". Ιδού τα αποτελέσματα...

1. Κλίβελαντ Καβαλίερς………… 11 ψήφοι
Ο λόγος: Ο ΛεΜπρόν γεννήθηκε στο Ακρον του Οχάιο και μεγάλωσε στην ίδια πολιτεία. Είναι τοπικός ήρωας, λατρεύεται στο Κλίβελαντ από τα 17 του χρόνια και εκεί «έχτισε» την καριέρα του.

2. Νιου Τζέρσεϊ Νετς…………… 8 ψήφοι
Ο λόγος: Ο ΛεΜπρόν είναι «κολλητός» με τον Jay-Z, τον διάσημο ράπερ και συνιδιοκτήτη των Νετς. Συν τοις άλλοις, τη σεζόν 2010-11 οι Νετς θα μετακομίσουν στο Μπρούκλιν, το αγαπημένος μέρος του Τζέιμς

3. Νιου Γιορκ Νικς……………… 5 ψήφοι
Ο λόγος: Το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν είναι το αγαπημένο γήπεδο του ΛεΜπρόν. Εχει δηλώσει πολλάκις ότι λατρεύει να παίζει στη «Μέκκα του μπάσκετ» και είναι και οπαδός των Γιάνκις, της ομάδας μπέιζμπολ της Νέας Υόρκης.

4. Ντιτρόιτ Πίστονς……………… 1 ψήφος
Ο λόγος: Οι Πίστονς οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια προς την ανανέωση και λογικά σε δύο χρόνια από τώρα θα έχουν αδειάσει το σάλαρι καπ ώστε να επιχειρήσουν το κόλπο γκρόσο με τον Τζέιμς.

5. Ευρώπη………………………… καμία ψήφος
Ο λόγος: "Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να του δώσει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι κολοσσιαίο ποσό που μπορεί να απομακρύνει ακόμα και δισεκατομμυριούχους όπως ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος"

Ιαν Γουίτελ (ESPN).

Δεν υπάρχουν σχόλια: