Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ο Κοσμάς (νουμ. 2), ο δήμαρχος και η Αγία Παρασκευή !!!

Και ξαφνικά η Αγία Παρασκευή γέμισε με … Κοσμάδες !!! Άλλος ένας λοιπόν φίλαθλος της ομάδας της πόλης, που και αυτός κατά σύμπτωση λέγεται Κοσμάς, πήρε θέση για την διαιτησία του αγώνα κατάταξης της Γ’ Εθνικής Αγιά Παρασκευή – Ιεράπετρα αναφέροντας στο www.basketblog.gr τα παρακάτω :

"Γεια σας. Είμαι κι εγώ ένας αγνός φίλαθλος της Αγίας Παρασκευής και με λένε κι εμένα Κοσμά, κατά σύμπτωση. θέλω να πω ότι η αδικία εις βάρος της ομάδας μου ήταν τόσο μεγάλη που αν δεν έμπαινε μέσα ο δήμαρχος μας κ. Γιαννακόπουλος να διακόψει το παιχνίδι θα είχαμε χάσει τώρα. Και να φανταστείτε ότι ο δήμαρχος έβλεπε πρώτη φορά αγώνα μπάσκετ και όμως κατάλαβε την μεγάλη αδικία που πήγε να γίνει και αυθόρμητα όρμησε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι ...."


Εμείς τώρα δεν είμαστε στο γήπεδο για να δούμε τι ακριβώς έκανε ο δήμαρχος και αν πράγματι βοήθησε την ομάδα του μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο την ώρα διαξαγωγής του αγώνα (!!!) όπως αναφέρουν οι Κοσμάδες, ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι στην Ιεράπετρα ο δήμαρχος της πόλης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ασχολούνται με πολύ σοβαρότερα πράγματα και θέματα, όπως την μόνιμη (σε ετήσια βάση) διοργάνωση του Final Six των Ενώσεων των Αγοριών, του κορυφαίου ίσως θεσμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης !

Δεν υπάρχουν σχόλια: