Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ για Βόβορα, Τσερκιτζόγλου και Σκαμνάκη !


Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η ομάδα έχει φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους και για τα επόμενα χρόνια. Ο ΟΦΗ αξίζει να βρεθεί στις μεγάλες κατηγορίες γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις. Εχει δικό του γήπεδο, έχει κόσμο που τον ακολουθεί μέσα και έξω από την Κρήτη, έχει μια διοίκηση με δυναμική. Είναι πραγματικά χαρά μου που συνεργάζομαι με αυτήν την ομάδα» τόνισε ο 32χρονος τεχνικός.

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βοβορα ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Μάνος Ξημερης τόνισε πως «μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το διάστημα που συνεργαστήκαμε με τον κ.Βοβορα και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Είναι ένας νέος προπονητής, εχει χαρακτήρα και ήθος που ταιριάζει στην ομάδα μας και φιλοδοξίες. Μαζί του αρχίσαμε ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς».

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε και τις πρώτες ανανεώσεις για την επόμενη περίοδο. Ο Πρόδρομος Τσερκιτζογλου συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ενώ στον ΟΦΗ επιστρέφει ο Μάριος Σκαμνάκης που είχε δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: