Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Γιαννάκης - Μαρκόπουλος : κύριοι με το "Κ" κεφαλαίο

πηγή : www.basketblog.gr

Το σωστό πρέπει και να λέγεται, και να γράφεται. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποδείχθηκε (δεν είχαμε αμφιβολίες περί τούτου) κύριος με το "Κ" κεφαλαίο. Απέδειξε ότι η Εθνική είναι υπεράνω όλων, έδειξε τον σεβασμό που όφειλε και απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά κυρίως απέναντι στην ιστορία του. Αντίστοιχα, κύριος αποδείχθηκε και ο Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά για τον "δράκο", για παραπάνω από έναν λόγους ήταν... μαγκιά η επιλογή να επιτρέψει στον Θοδωρή Παπαλουκά να παραστεί στην παρουσίαση της φανέλας της Εθνικής ομάδας.

Αν και η εκδήλωση έγινε την ημέρα του αγώνα Μαρούσι - Ολυμπιακός, μέρα που για κάθε ομάδα, παίκτη και κυρίως προπονητή, είναι ιδιαίτερη, ο Γιαννάκης δεν σκέφτηκε στιγμή να επιτρέψει στον παίκτη του να εγκαταλείψει την αποστολή και να πάει στο Hilton για να δώσει -ως αρχηγός της Εθνικής- το παρόν. Το αυτό συνέβη και με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος επίσης είχε αγώνα το βράδυ.

Μπορεί να μοιάζει ασήμαντο, αλλά όσοι γνωρίζουν από αθλητισμό ξέρουν πως αυτές τις μέρες δύσκολα δίνεται άδεια σε παίκτες. Ο Γιαννάκης, θα είχε έναν λόγο παραπάνω να θελήσει να σαμποτάρει (ανθρώπινα, βρε αδερφέ) αυτή την εκδήλωση. Δεν το έκανε, γι' αυτό και του βγάζουμε το καπέλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: