Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Α1 Ανδρών : το Μαρούσι έκανε το 1-1 !

πηγή : www.basketblog.gr

Μαρούσι - Άρης 85-78

Το Μαρούσι νίκησε 85-78 τον Άρη, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και έδειξε πώς οι μικροί τελικοί έχουν ακόμα δρόμο. Η ομάδα των βορείων προαστίων αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και να φτάσει στη νίκη. Τέσσερις παίκτες των νικητών, που έδειξαν να μην επηρεάζονται από τις φήμες περί αποχώρησης του Άρη Βωβού ("φούντωσαν" χθες), είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον καθένα να έχει καταλυτική συμβολή σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Από την άλλη ο Άρης, είχε σε κακή ημέρα τον Μπετς ενώ είδε και τον εκπληκτικό Κλαρκ (29π. με 4/4βολ., 5/5διπ., 5/8τρ.) να μένει μην μπορεί να βοηθήσει στην τελευταία περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 33-37, 58-57, 85-78.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 15 (1), Κις 8, Χαραλαμπίδης 19 (3), Παπαντωνίου, Κουμπούρας 5, Διαμαντόπουλος 2, Μαυροειδής 15, Μαυροκεφαλίδης 10 (1), Γλυνιαδάκης 8, Καϊμακόγλου 3.
ΑΡΗΣ (Ματσόν): Κλαρκ 29 (5), Ράιτ 4, Τσαλδάρης 2, Μπετς 13, Νέλσον 7, Αργυρόπουλος 12 (2), Ηλιάδης 2, Παπανικολάου, Αγαδάκος 5, Μπάρλος 4.

Δηλώσεις

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και ιδιαίτερα από την άμυνα που έπαιξαν στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. "Βελτιώσαμε την άμυνα μας, κάτι που μας επέτρεψε να βγάλουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς και να πάρουμε μια διαφορά. Στην επίθεση δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για σουτ" τόνισε ο τεχνικός του Αμαρουσίου που αναφερόμενος στο πρώτο ημίχρονο είπε: "Ο Άρης μας έβγαλε εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να μην είμαστε ουσιαστικοί, ενώ δεν καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα και τη δίναμε με ευκολία στον Άρη". Τέλος, μιλώντας για το… μέλλον της σειράς ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε: "Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια για να δούμε ποιος θα βγει τρίτος. Όλα ξεκινούν από την αρχή".

Ο Αντρέα Ματσόν από την πλευρά του υπογράμμισε: "Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να βάζεις τα σουτ, εμείς αυτό δεν το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν και είχαμε καλές προϋποθέσεις. Την ίδια στιγμή το Μαρούσι έβαλε σημαντικά σουτ και γι’ αυτό πήρε τη νίκη. Έτσι είναι τα πλέι οφ, για αυτό δουλεύεις προκειμένου να έχεις το πλεονέκτημα της έδρας". Αναφορικά με τη συνέχεια ο τεχνικός του Άρη δήλωσε: "Γυρίζουμε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τελειώσουμε τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχουμε τη βοήθεια των οπαδών μας που είναι φανταστικοί και πάντα κοντά στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: