Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Βασίλης Ξημέρης : ο ΟΦΗ ποτέ δεν συμμετείχε σε ίντριγκες και στημένα παιχνίδια και ίσως αυτό το πλήρωσε φέτος !


Τραπέζι στην ομάδα του ΟΦΗ παρέθεσε απόψε το βράδυ ο ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου Quick στην πλατεία Δασκαλογιάννη Γιάννης Ζαργιανάκης μαζί με τον Αλέκο Νεονάκη, επί της ευκαιρίας της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στην Β’ Εθνική.

Στο τραπέζι παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, το μέλος του ΔΣ Σταύρος Κουνενός, οι έφοροι της ομάδας Μάνος Ξημέρης και Μάνος Σφακιανάκης, οι προπονητές της ομάδας Γιώργος Βόβορας και Γιώργος Γωνιωτάκης και φυσικά όλοι οι παίκτες.

Ο Βασίλης Ξημέρης ευχαρίστησε όλους για την βοήθεια τους στην πολύ καλή φετινή πορεία της ομάδας, τόνισε ότι η κατάκτηση μιας από τις 3 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α2 χάθηκε στον αγώνα στο ΒΑΚ με τον Δούκα όπου έγιναν λάθη από όλους και αναφέρθηκε στα όσα απίστευτα έγιναν στο παιχνίδι της Τρίπολης ανάμεσα στον Αρκαδικό και τον Ίκαρο Καλλιθέας, τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ ποτέ δεν συμμετείχε σε ίντριγκες και στημένα παιχνίδια και ίσως αυτό το πλήρωσε φέτος. Παρακάλεσε τους παίκτες να μην αναχωρήσουν άμεσα από το Ηράκλειο αφού εντός των επόμενων ημερών (ίσως και αύριο) αναμένεται η απόφαση της ένστασης του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου η ομάδα της Κρήτης ζητάει επανάληψη του αγώνα και σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ υπάρχουν αρκετές ελπίδες ο σύλλογος να δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ. Τέλος ο πρόεδρος του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον Γιάννη Ζαργιανάκη και τον Αλέκο Νεονάκη για την σημερινή πρωτοβουλία τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: