Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΟΦΗ - Γιώργος Βόβορας : πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία το παιχνίδι με τον Αρκαδικό !


Πρωτάθλημα Β Εθνικής (Μπάσκετ) Αρκαδικός - ΟΦΗ : 93-88 (18-1-09) το τέλος

Ο ΟΦΗ κυνηγαει πλέον την τέταρτη θέση στη Β’ Εθνική μπάσκετ, για να ελπίζει σε άνοδο (υπό προϋποθέσεις), ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τα δυο τελευταία παιχνίδια με Αρκαδικό (εντός) και Καλαμαριά (εκτός). Η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αρκαδικό στο κλειστό του ΒΑΚ (5μμ), σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που εκτίει ο ΟΦΗ.

Όπως τονίζει ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βόβορας «είναι για μας πολύ σημαντικό παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την άνοδο. Κυνηγάμε πια την τέταρτη θέση, καθώς το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο και θέλουμε να είμαστε εμείς η ομάδα που θα ευνοηθεί σε περίπτωση που μείνει κάποια κενή θέση από την παραπάνω κατηγορία». Σύμφωνα με τον προπονητή του ΟΦΗ «θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, αλλα και να βρούμε λύσεις απέναντι στον Μάνο, που είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης από την αντίπαλη ομάδα». Όσο για το φινάλε προβλέπει ότι «πιθανότατα θα πάμε σε ισοβαθμία πάνω από δυο ομάδων, για αυτό και πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία το παιχνίδι με τον Αρκαδικό».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γιώργος Βοβορας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέρα από κάποια ίωση που αντιμετωπίζει ο Τσκακιρίδης, ο οποίος όμως αναμένεται να δώσει το παρόν στο μεγάλο παιχνίδι. Τελευταία προπόνηση για τους παίκτες του ΟΦΗ το Σάββατο 1μμ. Από την πλευρά του Αρκαδικού ο Γιάννης Μάνος αναμένεται να δώσει το παρόν ξεπερνώντας κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπισε μετά από τροφική δηλητηρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: