Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Μανόλης Λουκαδάκης : "ο τίτλος που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν αυτός των παμπαίδων" !

Διονύσης Θεοδωράτος - εμπορικός διευθυντής Attica Group : "ο όμιλος είναι περήφανος που μια ιστορική ομάδα στο χώρο του μπάσκετ θα φοράει την φανέλα των Superfast Ferries"


Ο πρόεδρος του "Ηράκλειο" Μανόλης Λουκαδάκης έδωσε στον Athletic Radio 104.2 fm και στον Σταύρο Λυριντζάκη (εκπομπή “Το Μπάσκετ στην Κρήτη”) την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη αναφερόμενος στην μεγάλη συμφωνία με την Attica Group και την Superfast Ferries, αλλά και στις δραστηριότητες και στους του ιστορικού συλλόγου.


O Μανόλης Λουκαδάκης ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο της M.I.G (Marfin Investment Group - στην οποία ανήκει η Attica Group) Ανδρέα Βγεννόπουλο, τον εμπορικό διευθυντή της Attica Group Διονύση Θεοδωράτο και τον διευθυντή της εταιρείας στην Κρήτη Δημήτρη Γιαλέση, οι οποίοι όπως είπε πίστεψαν το όραμα και την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και με την μεγάλη χορηγία τους στηρίζουν τα 800 παιδιά που αθλούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του “Ηράκλειο” και κατά επέκταση την πόλη του Ηράκλειου και την Κρήτη. Αναφέρθηκε επίσης στους Μπάμπη Μακράκη – Μανόλη Αρναουτάκη οι οποίοι δούλεψαν αθόρυβα για περίπου 3 μήνες και έφεραν σε πέρας την συμφωνία, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ που βοήθησαν σημαντικά. Δήλωσε ότι το “Ηράκλειο” θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στην εταιρεία και εξέφρασε την επιθυμία του η συμφωνία αυτή να συνεχιστεί και από τους επόμενους προέδρους του συλλόγου, όταν κάποια στιγμή αποχωρήσει από την θέση του.

Αναφερόμενος στους 4 τέσσερεις τίτλους που κατέκτησε φέτος το “Ηράκλειο” (ανδρικό, γυναικείο, κύπελλο Κρήτης και παμπαίδες Α’) δήλωσε ευτυχισμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία χρόνια άκουγε “πέφτει η ομάδα – πέφτει η ομάδα” ενώ τώρα ακούει ανεβαίνει η ομάδα, ενώ όπως είπε ο τίτλος που ευχαριστήθηκε περισσότερο ήταν αυτός των παμπαίδων, αφού δική του φιλοσοφία είναι οι δυνατές υποδομές σε όλα τα αθλήματα λέγοντας χαρακτηριστικά “δουλέψαμε με σύστημα με στόχο η ανδρική ομάδα να αρχίσει ξανά την ανοδική της πορεία, θέλοντας να έχουμε καλούς αθλητές και καλά παιδιά. Ξέραμε ότι με σωστή οργάνωση και σκληρή δουλειά κάποια στιγμή θα ερχόταν η επιτυχία, όπως έγινε φέτος”.

Δήλωσε ότι εμπιστεύεται παίκτες και προπονητές της ομάδας και για αυτό αποφάσισε η διοίκηση να κρατήσει τους Μανόλη Δημητριάδη – Ράλλη και επιθυμία τους είναι να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από την ομάδα που ανέβηκε στην Γ’ Εθνική και μάλιστα αν χρειαστούν κάποιοι παίκτες να προτιμηθούν αν είναι δυνατός από την Κρήτη και η ομάδα να είναι μια Κρητική ομάδα.

Τόνισε ότι “οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, το πλάνο μας είναι μακροπρόθεσμο και περιλαμβάνει μια σταθερή και σταδιακή επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Αν βρεθούν άνθρωποι και πιστέψουν στο όραμα μας, όπως η Attica Group και μας βοηθήσουν η πορεία μας θα είναι ανοδική. Θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε και το Σεπτέμβριο βλέποντας και τις άλλες ομάδες θα δούμε που μπορούμε να φθάσουμε. Έχουμε όραμα να φθάσουμε ψηλά, όμως χρειάζεται πολύ δουλειά και χρήματα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η διάκριση στις Γυναίκες ήταν πολύ μεγάλη και βέβαια η συνεισφορά του Μανόλη Σπυριδάκη (εφόρου) και του Μιχάλη Δασκαλάκη (προπονητή) ήταν σημαντικότατη. Τον Μιχάλη Δασκαλάκη, ένα άνθρωπο σοβαρό και ταπεινό θα ήθελα να τον έχω πάντα κοντά μου”.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην μεγάλη συμβολή του Γιάννη Ασλανίδη στο τμήμα του πινγκ – πονγκ που φέτος ήταν το καμάρι του συλλόγου , ενώ για το Τένις δήλωσε ότι φέτος δεν ήταν η καλύτερη δυνατή χρονιά, όμως στις 24 Μαΐου έρχεται ένας Τσεχοσλοβάκος προπονητής και στις 6 Ιουνίου ένας Ρώσος, που πιστεύω ότι θα δώσουν νέα ώθηση.

Ο εμπορικός διευθυντής της Attica Group Διονύσης Θεοδωράτος μιλώντας στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή δήλωσε ότι ο όμιλος είναι περήφανος που μια ιστορική ομάδα στο χώρο του μπάσκετ θα φοράει την φανέλα των Superfast Ferries και τόνισε ότι επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος σύλλογος γιατί πέρα από την μεγάλη πορεία του στον χώρο είναι μια κυψέλη όπου καθημερινά αθλούνται πάνω από 800 παιδιά και οι παράγοντες του συλλόγου είναι συνεχώς από πάνω τους, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος προσωπικά και μάλιστα ευχήθηκε με την βοήθεια της Attica Group ο αριθμός αυτός να ξεπεράσει τους 1.500 και η ανδρική ομάδα του συλλόγου να επανέλθει κάποια στιγμή στην Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: