Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Η άποψη μας : "Γιατί την έκαναν … Αρμένικη" !!!


Ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος μαζί με τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Αρκαδικό, έχασε όμως την 3η και την 4η θέση λόγω χειρότερης βαθμολογίας στον εδικό πίνακα των μεταξύ τους αγώνων. Αμύντας 53 βαθμοί, Ίκαροι Σερρών 52, Ίκαρος Καλλιθέας – Αρκαδικός – ΟΦΗ 51. Αν λοιπόν ο ΟΦΗ είχε κερδίσει στο γήπεδο του, όπως ανέμεναν όλοι, τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια του β’ γύρου με Δούκα και Καλλιθέα, σήμερα με τους 53 βαθμούς θα ήταν πρωταθλητής της Β’ κατηγορίας.

Όμως στην τελευταία αγωνιστική αν δεν συνέβαιναν περίεργα πράγματα, θα μπορούσε να τερμάτιζε ο ΟΦΗ και στην 4η θέση, που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στην Α2.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν γιατί χωρίς ιδιαίτερο λόγο στο αγώνα της Τρίπολης οι διαιτητές κάθισαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια για 25’. Απορία που έχουν και οι άνθρωποι του Αρκαδικού, αλλά και δημοσιογράφοι της Τρίπολης. Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα όταν τέλειωσε ο αγώνας του Λαυρίου και του ΟΦΗ (6:40μμ), στην Τρίπολη να αρχίζουν το 3ο δεκάλεπτο και να ξέρουν τα αποτελέσματα των αγώνων τους και με ποιο αποτέλεσμα στο εκεί παιχνίδι μοιράζονται οι θέσεις στην κορυφή της βαθμολογίας (από 3 έως 5).

Ο Αρκαδικός μόνο με νίκη έπαιρνε την 4η θέση και αν και έχανε 6” πριν το τέλος με 69-71, με καλάθι και φάουλ του Ντιμπ στο τελευταίο δευτερόλεπτο πήρε την νίκη. Μάλιστα η βολή στο φάουλ του Ντίμπ δεν μπήκε και οι διαιτητές έδωσαν επανάληψη και ο παίκτης του Αρκαδικού ευστόχησε για να γραφτεί με τον πόντο αυτό το τελικό 72-71 για τον Αρκαδικό και το παιχνίδι να τελειώσει 45’ μετά από το τέλος των αγώνων του ΟΦΗ και του Λαυρίου.

Εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι έγινε κάτι σκόπιμα, αφού Ίκαρος Καλλιθέας και Αρκαδικός είναι ομάδες που είναι μακριά από “μαύρες και γκρίζες συνήθειες”. Όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε, όπως άλλωστε και όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο, γιατί οι διαιτητές στον κρισιμότερο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής την έκαναν την ανάπαυλα στο ημίχρονο … Αρμένικη και τελείωσαν το παιχνίδι (7:25μμ) σχεδόν μετά 45' από το τέλος των παιχνιδιών του ΟΦΗ και του Λαυρίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: