Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Κόροιβος Αμαλιάδας : "Μπράβο στην Ομοσπονδία, περιμένουμε και νέες διορθωτικές κινήσεις προς τις μικρότερες ηλικίες"


Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση - διάταξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας να περιορίσει τις μετακινήσεις παικτών άνω των 30 έχει προκαλέσει θετικές και αρνητικές αντιδράσεις. Ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) όπως είδαμε (προηγούμενες αναρτήσεις) τοποθετήθηκε επίσημα αρνητικά. Η ομάδα τώρα της Γ’ Εθνικής Κόροιβος Αμαλιάδας εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως οι κίνηση αυτή ήταν σωστή, ενώ περιμένει από την Ομοσπονδία και νέες διορθωτικές κινήσεις στο μέλλον...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Αμαλιάδας:

"Το τμήμα μπάσκετ του Α.Σ.Α.Κόροιβος νοιώθει την ανάγκη δημόσια να δώσει συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εφαρμογή του νέου μέτρου στην μεταγραφική περίοδο για την σεζόν 2009-2010, όπου μπαίνει περιορισμός στην μετακίνηση των αθλητών άνω των 30 ετών.

Είμαστε συνοδοιπόροι με αυτούς που δεν θυσιάζουν τους νεαρούς αθλητές στο βωμό των επιτυχιών, που δεν επιθυμούν να βλέπουν ανθρώπους που μπαίνουν με ζήλο στο χώρο να καταστρέφονται οικονομικά ως παράγοντες σε εθνικές κατηγορίες οι οποίες είναι από τον νόμο ερασιτεχνικές και τέλος θα αναγκάσουν τους προπονητές και τις ομάδες να δουλέψουν πιο συστηματικά με τους νεαρούς αθλητές.

Μπράβο στην Ομοσπονδία και περιμένουμε στην συνέχεια νέες διορθωτικές κινήσεις προς τις μικρότερες ηλικίες έτσι ώστε να δοθεί νέα ώθηση στο Ερασιτεχνικό Ελληνικό μπάσκετ.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Α.Σ.Α.ΚΟΡΟΙΒΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: