Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Η φανέλα των Εθνικών Ομάδων !

Η εμφάνιση που θα συντροφεύει τις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, η φανέλα που όλοι αισιοδοξούν και πιστεύουν ότι θα «φωτογραφηθεί» σε μεγάλες επιτυχίες, παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Hilton», παρουσία του προέδρου της FIBA Europe Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γγ αθλητισμού, Σταύρου Δουβή.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής Ομάδας για μία ακόμη φορά, ενώ και η Εβίνα Μάλτση από τη δική της πλευρά οριοθέτησε τους στόχους της Εθνικής Γυναικών.

Ο Καζλάουσκας τόνισε: «Η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μια νέα πρόκληση. Η Ελλάδα έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, που πάντα στοχεύει ψηλά και έχει φιλοδοξίες. Παρακολουθώ όλους τους παίκτες και έχω στενή συνεργασία με την ομοσπονδία. Δεν είναι όμως ακόμη ώρα να ανακοινώσουμε κάτι. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα για το ποιοι θα κληθούν».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, σέντερ της Εθνικής Ανδρών τόνισε: «Το Ευρωμπάσκετ πλησιάζει και η Εθνική ομάδα έχει πάντα ψηλούς στόχους. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, δεδομένου ότι υπάρχει ένας καινούριος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος της Εθνικής είναι πάντα η πρώτη θέση».

Η Εβίνα Μάλτση, γκαρντ της Εθνικής Γυναικών δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ η νέα φανέλα, ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχει την ελληνική σημαία στο πλάι. Ετοιμαζόμαστε για το Ευρωμπάσκετ της Λετονίας. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε από την πρώτη φάση των ομίλων και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε, βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: