Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πρόταση σταθμός για συνεργασία ΕΚΑΣΚ με Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Κρήτης !

Μιχάλης Ταρουδάκης - Γιώργος Χαλαμπαλάκης - Ελένη Καγουδάκη - Γιάννης Παλλήκαρης - Μιχάλης Κυρίτσης

Κλειστό γήπεδο Πανεπιστημίου Κρήτης - Βούτες χωρητικότητας 1.080 θεατών !

Κλειστό γήπεδο ΤΕΙ Κρήτης - Εσταυρωμένος χωρητικότητας 2.400 θεατών !


... Συμμετοχή του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Κρήτης στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Κρήτης της ΕΚΑΣΚ !

... Προπόνηση των ομάδων του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ στην Κρήτη (μικτές Κρήτης της ΕΚΑΣΚ) στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ

... Οι Εθνικές Ομάδες να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ)

Όπως ήταν φυσικό στην σημερινή συνέντευξη τύπου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, ενόψει του 9ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πανεπιστημίων που θα γίνει στο Ηράκλειο 15 με 21 Ιουνίου, θέσαμε στο πρύτανη Γιάννη Παλλήκαρη το θέμα της χρησιμοποίησης του υπερσύχρονου κλειστού γηπέδου μπάσκετ του Πανεπιστημίου (χωρητικότητας 1.080 θεατών) και των αθλητικών του εγκαταστάσεων από την νεολαία της πόλεως μας.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου φάνηκε θετικός (μάλιστα είπε ότι σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος συμφωνεί), όμως το θέμα αφορά την πανεπιστημιακή κοινότητα και χρειάζεται απόφαση της συγκλήτου.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Γιώργος Χαλαμπαλάκης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Σταύρος Λυριντζάκης στην συνέχεια έκαναν μια πρωτοποριακή σε Πανελλήνιο επίπεδο πρόταση στο πρύτανη :

να συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Κρήτης της ΕΚΑΣΚ το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ και μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ ανέφερε ότι ειδικά για τα ιδρύματα αυτά να μην υπάρχει ο περιορισμός των ορίων ηλικίας, ενώ πρότειναν ακόμα το κλιμάκιο του νομού Ηρακλείου (Μικτή Ηρακλείου) και η ομάδα του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΚΑΣΚ (μικτή Κρήτης) να προπονούνται στα εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης !

Οι προτάσεις της ΕΚΑΣΚ έτυχαν θετικής αποδοχής και φαίνεται να μπορούν να υλοποιηθούν υπό κάποιες βέβαια προϋποθέσεις. Μάλιστα ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Κυρίτσης ανέφερε ότι στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), που πρόσφατα ολοκλήρωσε και αυτό υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, έχει γίνει εισήγηση στην σύγκλητο του ιδρύματος για να προπονούνται στις αθλητικές του εγκαταστάσεις όλες οι Εθνικές Ομάδες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: