Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΟΦΗ : Στο ΑΣΕΑΔ μετά την απόρριψη από την ΚΕΔ της ΕΟΚ της ένστασης στο αγώνα με το Ίκαρο Καλλιθέας !


Η ΚΕΔ της ΕΟΚ απέρριψε ως αβάσιμη την ένσταση του ΟΦΗ στον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας, που έγινε στο ΒΑΚ 15-3-09 και η ομάδα των Αθηνών είχε κερδίσει με 64-70. Ο ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα είχε καταθέσει ένσταση υποστηρίζοντας ότι από λάθος της Γραμματείας χάθηκαν περίπου 8" όταν το σκορ ήταν 62-66.

Αναλυτικά στην ένσταση στο φύλλο του αγώνα αναφερόταν : "48".8 η Καλλιθέα πραγματοποίησε επίθεση με επαναφορά κάτω από το καλάθι. Το χρονόμετρο των 24" δεν ξεκίνησε με αποτέλεσμα να δεχθούμε καλάθι 17".8 πριν την λήξη του αγώνα (το σουτ εκδηλώθηκε 6" πριν την λήξη των 24"), που σημαίνει ότι ο Ίκαρος έκανε επίθεση 31". Σε αυτήν την φάση δεχθήκαμε καλάθι που σημαίνει αλλοίωση του αποτελέσματος. Με αυτό το καλάθι ο Ίκαρος πήρε διαφορά 6 πόντων, με συνέπεια να κερδίσει".

Η ΕΟΚ απέρριψε την ένσταση ως αβάσιμη με το σκεπτικό ότι αν και το χρονόμετρο των 24” λειτούργησε λάθος, στον εναπομείναντα χρόνο των 17”8 για να τελειώσει το παιχνίδι ο ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να ανατρέψει την διαφορά των 4 τουλάχιστο πόντων και να πάρει την νίκη, όπως δεν επηρεάστηκε και η διαφορά των 6 πόντων που είχε οκοδομηθεί με την ελεγχόμενη καλαθιά.

Ο ΟΦΗ θεωρεί το σκεπτικό της ΚΕΔ ως απαράδεκτο και προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ευελπιστώντας να δικαιωθεί στο ανώτατο αυτό όργανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: