Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Άρχισαν τα σενάρια των συγχωνεύσεων : Ίκαρος Καλλιθέας και Έσπερος , ΜΕΝΤ με το ICBS !

πηγή : www.basketblog.gr


Ίκαρος Καλλιθέας και Έσπερος.

Τις δυνάμεις τους αποφάσισαν να ενώσουν Ίκαρος Καλλιθέας και Έσπερος. Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία που έχει απώτερο σκοπό να συσπειρώσει τον κόσμο της Καλλιθέας και να αξιοποιήσει τα νέα ταλέντα της περιοχής. Στη γενική συνέλευση που έγινε χθες βράδυ στη Καλλιθέα τα μέλη των δύο σωματείων συμφώνησαν να γίνει η συγχώνευση και πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της.

ΜΕΝΤ με το ICBS

Τελειώνοντας το πρωτάθλημα της Α2 αρχίζει μια εξαιρετικά παράξενη περίοδος. Αυτή των σεναρίων. Πολλά λέγονται, περισσότερα ακούγονται και ορισμένα εξ αυτών υλοποιούνται. Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω αφορά την πρόθεση κάποιων ανθρώπων, που δεν αποκλείεται να μετουσιωθεί σε πράξη και να ενωθούν η ΜΕΝΤ με το ICBS!

Ο "ισχυρός άνδρας" του ICBS, Κωνσταντίνος Τσοτσουμάνος, λέει ανοιχτά πως "κουράστηκε". Σε όχι και τόσο… στενό κύκλο, εξέφρασε την πρόθεσή του να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ομάδα και να σταματήσει το "κολέγιο" να δίνει το παρών στο πρωτάθλημα τής Α2. Δεν είναι παράδοξο, αφού πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία, με λίγα έσοδα, λιγότερη προσοχή και αυξημένες απαιτήσεις, καθώς αγωνιστικά (κι αυτό είναι κομμάτι παράδοξο) διαρκώς γίνεται πιο δύσκολη.

Από την άλλη πλευρά ο "ισχυρός άνδρας" της ΜΕΝΤ, Δημήτρης Πάππας, έχει εκφράσει την πρόθεσή του να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την ομάδα της Τούμπας. Ο υποβιβασμός στη Β' εθνική είναι μη αναστρέψιμος, όμως αυτό όχι μόνο δεν πτόησε τον κ. Πάππας, αλλά τον πείσμωσε. Στη σύσκεψη με τους επιτελείς του (την οποία είχε αποκαλύψει το basketblog.gr) ξεκαθάρισε πως είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ξαναδεί τη ΜΕΝΤ στην Α2. Να η ευκαιρία!

Ο συνδυασμός των δύο καταστάσεων δίνει την προοπτική της συγχώνευσης, έτσι ώστε η ομάδα που θα προκύψει να είναι οικονομικά δυνατότερη, καθώς δεν αποκλείεται να πειστεί ο κ. Τσοτσουμάνος να συνεχίσει, αν κι εφόσον ενώσει τις δυνάμεις με τον κ. Πάππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: