Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Στην Πάτρα από 1η έως 10η Ιουλίου διοργανώνεται Πανελλήνιο Basketball Camp για παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών !



Πανελλήνιο
Basketball Camp για παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών

Στην Πάτρα από 1η έως 10η Ιουλίου διοργανώνεται Πανελλήνιο Basketball Camp για παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών. Οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα βασικά του αθλήματος από έμπειρους καταξιωμένους προπονητές. Θα συναντήσουν και θα συνομιλήσουν με Αστέρες Παγκόσμιας Φήμης και Εμβέλειας.

Προπονητές - Pini Gershon, Αργύρης Πεδουλάκης, Stafford Rick( Ludwigsburg Germany), Μπαρτζώκας Γιώργος, Βετούλας Νίκος, Χριστόπουλος Γιάννης.

Παίχτες - Αργυρόπουλος Νίκος (Άρης), Βασιλειάδης Κων/νος (Premiata Italy), Βεργίνης Δημήτρης (Παναθηναικός), Δορκοφίκης Περικλής (Άεκ), Μπάρλος Νίκος (Άρης) Νικολαίδης Μάκης.

Αθλητικό υλικό και πλούσια δώρα θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες και τους διακριθέντες. Η διαμονή - και ο σιτισμός να πραγματοποιηθούν στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Achaia Beach Hotel (Ρίο Πατρών) και οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν σε σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας. Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται με σύγχρονα και ασφαλή μέσα.

Το ημερήσιο πρόγραμμα θα διαρκεί από της 8.30 μέχρι και της 20.30 και θα περιλαμβάνει σύνθετες δραστηριότητες Αθλητικού, Θεωρητικού και Ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Το κόστος συμμετοχής, ανά άτομο, ορίζετε στο ποσό των 330 ευρώ για ημιδιαμόνη και στο ποσό των 450 ευρώ για πλήρη διαμονή.

Η Ακαδημία Junior Basketball School δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά, να πλάσουν το σώμα και το μυαλό τους, σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη. Σεβόμενοι απόλυτα αυτή την τρυφερή ηλικία, οι ιδρυτές της ακαδημίας, καθηγητές Φυσικής Αγωγής και ταυτόχρονα προπονητές Γιάννης Χριστόπουλος και Σάκης Αντωνακόπουλος, παρέχουν την τεχνογνωσία τους για την εκμάθηση των παιδιών πάνω στα «ΒΑΣΙΚΑ του ΜΠΑΣΚΕΤ» και μεριμνούν για τη γαλούχησή τους με αρχές και ιδέες σωστής νοοτροπίας και αντίληψης για τον αθλητισμό.

Πληροφορίες στο τηλ. 6936185233, στην ιστοσελίδα www.jbs.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: