Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΣΑΚ : Σύνδεσμος Αθλητριών Καλαθοσφαίρισης !

πηγή : www.basketblog.gr

Τα κορίτσια παίρνουν την τύχη τους στα χέρια τους. Δημιουργούν τον δικό τους συνδικαλιστικό φορέα και... απειλούν όλους όσοι δεν τα αντιμετωπίζουν με ισότιμο βλέμμα, όσοι δεν τους δίνουν το κομμάτι από την πίττα που τους ανήκει. Κι η… "απειλή" έχει όνομα: ΣΑΚ!

Όπου ΣΑΚ σημειώστε Σύνδεσμος Αθλητριών Καλαθοσφαίρισης. Αυτή η ιδέα θα πάρει σάρκα και οστά την Τρίτη. Στις 16:00, στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, οι μπασκετμπολίστριες της Α1 θα δώσουν δυναμικό παρών, θα δημιουργήσουν τον δικό τους Σύνδεσμο, ο οποίος θα είναι στην ουσία η... μικρή αδερφή του ΠΣΑΚ!

Στη συγκέντρωση αναμένεται να παραστεί σύσσωμη η Εθνική ομάδα Γυναικών, καθώς όλες είναι αποφασισμένες να αλλάξει το τοπίο. Και αφού δεν γίνεται από τα υψηλά κέντρα αποφάσεων, θα γίνει από την πίεση που θα ασκήσει η… βάση. Και βάση κάθε αθλήματος είναι ο αθλητής και η αθλήτρια.

Η πρώτη συγκέντρωση αναμένεται να είναι μαζικότατη, καθώς οι διοργανώτριες θέλουν να δώσουν πανηγυρικό τόνο, αλλά και να στείλουν το μήνυμα της αποφασιστικότητας και της ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: