Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου : “θα προσπαθήσω και φέτος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον ΟΦΗ”



Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου - παίκτης ΟΦΗ (28-5-09)

Ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου ήταν ο πρώτος παίκτης του ΟΦΗ που ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και αυτό έχει ίσως και την σημασία του, αφού ο παίκτης είναι γέννημα θρέμμα μπασκετικά της πόλης του Ηρακλείου. Ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου μιλώντας στον Athletic Radio 104.2 fm και την εκπομπή “Το Μπάσκετ στην Κρήτη” με τον Σταύρο Λυριντζάκη, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Βασίλη Ξημέρη, την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βόβορα, που με εμπιστεύτηκαν και για την νέα χρονιά.

Ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου μεταξύ άλλων τόνισε ότι "φέτος είχα κάποιους τραυματισμούς , προσπάθησα όμως όσο μπορούσα και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό όταν μου ζητήθηκε να αγωνιστώ , κάτι το οποίο θα κάνω και του χρόνου για να δικαιώσω όλους όσους με βοήθησαν και με εμπιστεύονται και να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Φέτος βάσει του ρόστερ και τους παίκτες των άλλων ομάδων που είδα, πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Κάποιες συγκυρίες και δικά μας λάθη μας στοίχισαν την άνοδο. Ειδικά η ήττα στο παιχνίδι με τον Δούκα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ποιοτικά οι παίκτες της ομάδας δεν υστερούν σε τίποτα με τις Σέρρες ή με τον Αμύντα, τον οποίο μάλιστα τον κερδίσαμε 3 φορές (δύο στο πρωτάθλημα, μια στο κύπελλο).

Από τους μεγάλους και έμπειρους παίκτες της ομάδας κερδίσαμε πολλά, σε θέματα συμπεριφοράς μέσα και έξω από το γήπεδο και βέβαια αγωνιστικά. Ο Γιώργος Βόβορας μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία, έχει όμως πολύ μεγάλη εμπειρία, κάτι που είδαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Σου δίνει μια πολύ καλή ψυχολογία και σε κάνει να βγάζεις περισσότερη ενέργεια. Ο Γιώργος Βόβορας σε σχέση με τον Στέφανο Δέδα είναι πιο ψύχραιμος και βέβαια έχει διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι, κάτι το οποίο προσπάθησε να το μεταφέρει στην ομάδα τα τελευταία οκτώ παιχνίδια, που είχαμε 7 νίκες και μια ήττα. Ο Βόβορας έχει πολύ όρεξη και θέλει να δουλέψει και με μικρά παιδιά και τις υποδομές, όπως φάνηκε και με το Παλαιό Φάληρο όπου χρησιμοποίησε 2 παίκτες από την Παιδική και την Εφηβική ομάδα.

Τον Νίκο Κρίτσαλο τον είχα αντίπαλο και παλαιότερα στην Α2 όταν έπαιζα στο “Ηράκλειο” και ο Νίκος στην Νήαρ Ηστ και φέτος βέβαια με το Σπόρτιγκ. Θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για το "Ηράκλειο", που με ένα καλό άσσο, ένα περιφερειακό και ένα ψηλό θα πρωταγωνιστήσει την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: