Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Μπασκετική ανάπτυξη της Κρήτης : ... τι “άλλη χρεία μαρτύρων θέλουμε”


Βγαίνει λοιπόν πριν λίγες ημέρες ο Εθνικός προπονητής Κώστας Μίσσας και μας λέει ότι σαν Κρήτη τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Αναπτυξιακού και αγώνες Ενώσεων στα αγόρια δεν έχουμε παρουσιάσει τίποτα σπουδαίο .

Φωνάζουμε εμείς καθημερινά εδώ και ένα χρόνο ότι κάτι πρέπει να γίνει στο Αναπτυξιακό και κάποιοι μας χαρακτηρίζουν … γραφικούς. Ρωτάμε γιατί δεν συνεδριάζει η επιτροπή του Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ και μας λένε ότι είναι επικουρική και εφόσον όλα πάνε καλά δεν υπάρχει ανάγκη.

Έρχεται ο Εθνικός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος και λέει ότι είμαστε στην Κρήτη πολύ πίσω. Οι Εθνικοί προπονητές Γιάννης Γιαννόπουλος (Παίδων) και Νίκος Τούφας (Παμπαίδων) λένε τα ίδια. Εμείς εδώ, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, λέμε ότι πάμε πολύ καλά και με πιο δικαίωμα κάνει κρίσεις για τα αγόρια ο … Κώστας Μίσσας.

Εμείς σεβόμενοι την ψήφο προς το πρόσωπο μας των Σωματείων της Κρήτης, στα οποία και μόνο απολογούμαστε και στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ το καλοκαίρι θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και θα ζητήσουμε από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενημερώσαμε χθες αυτούς που έπρεπε ότι θα κάνουμε αναφορά στην ΕΟΚ για την πορεία του Αναπτυξιακού Προγράμματος στην Κρήτη (που χρηματοδοτείται από την ΕΟΚ). Κάποιοι λοιπόν μας είπαν ότι απειλούμε γιατί δεν εφαρμόζονται οι απόψεις μας !!!

Αν οι απόψεις μας είναι ταυτόσημες με των Κώστα Μίσσα – Γιώργο Βλασσόπουλο – Γιάννη Γιαννόπουλο – Νίκο Τούφα και τόσων άλλων ειδικών, τότε ίσως να είμαστε απειλή για αυτούς που τα βλέπουν όλα καλά και ρόδινα. Μας ζήτησαν να καταθέσουμε ντοκουμέντα. Πέρα από τις ηχογραφημένες συνεντεύξεις των ειδικών καταθέτουμε λοιπόν και φωτογραφίες του Γυμνασίου Μοιρών από αγώνα του στην Αλικαρνασσό. Αν αυτές συνάγουν με την καλή Μπασκετική ανάπτυξη της Κρήτης τι “άλλη χρεία μαρτύρων θέλουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: