Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ανοιχτή Συζήτηση : "Οι υποδομές της Κρήτης ... Το Παρόν και το Μέλλον τους" !


Το Kretaworldbasket βάζει "το μαχαίρι στο κόκαλο" και κάνει αυτό που θα έπρεπε να έχουν κάνει άλλοι αρμόδιοι εδώ και χρόνια.
Το Σάββατο 13-2-2010 στις 11πμ στο κλειστό της Αλικαρνασσού διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Οι υποδομές της Κρήτης ... Το Παρόν και το Μέλλον τους", αναφερόμενοι στην φάση αυτή στα αγόρια.
Έχουν κληθεί και έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση, προπονητές που ασχολούνται τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά με τις υποδομές, όπως οι Νίκος Σειραγάκης – Μανόλης Σηφομιχελάκης – Αλέξης Χριστοδούλου – Μαρία Γιαλούση – Μαρίνος Γαϊτανάκης, ο διαχρονικός Νίκος Τούλης, ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης Γιάννης Κόκκινος και ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΚΑΣΚ στο Αγόρια Μιχάλης Κανάκης.
Επίσης έχουν προσκληθεί και αρκετοί φίλοι που αποδεδειγμένα παρακολουθούν από διάφορα μετερίζια τα τελευταία χρόνια τις υποδομές της Κρήτης (Πλεξουσάκης Βαγγέλης, Αναγνώστου Ανδρέας, Νίχλος Γιάννης, Ρυακιωτάκης Παντελής, Καλατζής Θανάσης,Κουμάκης Μιχάλης, Σκεπαθιανός Μανόλης, Καραπιδάκης Ανδρέας, Λιανδράκης Μανόλης, Σκάνδαλος Νώντας κ.α.) , ενώ καλούμε και όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην συζήτηση να παραβρεθούν στην Αλικαρνασσό.
Εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, που και πάλι στέκεται στο πλευρό μας και γενικά στην προσπάθεια που καταβάλλουν κάποιοι άνθρωποι να αναγεννήσουν το Μπάσκετ της Κρήτης και να τον βγάλουν από τον βάλτο στον οποίο έχει πέσει τα τελευταία χρόνια, όταν άλλοι μπερδεύουν τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες, τους κερδοσκόπους με τις ανιδιοτελείς προσπάθειες και βλέπουν ακόμα και στον ύπνο τους υπονομευτές του μεγάλου διαχρονικού έργου τους. Για αυτό δυστυχώς όμως είμαστε εκεί που είμαστε …

Δεν υπάρχουν σχόλια: