Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΑΣΚ : Τι κάνουν οι φίλοι μας στην υπόλοιπη Ελλάδα !


Κάποιοι … άσπονδοι φίλοι μας κατηγορούν ότι συνέχεια … μουρμουρίζουμε. Πολλές φορές όμως μεταφέρουμε την … μουρμούρα φίλων που επικοινωνούν μαζί μας και μας ζητούν να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις τους.
Για παράδειγμα φίλοι μας ρωτούν γιατί στο All Star Game της ΕΚΑΣΚ φέτος δεν βραβεύτηκαν οι διαιτητές της Κρήτης που ανέβηκαν κατηγορία όπως γίνεται κάθε χρόνο.
Άλλοι πάλι μας ρωτούν γιατί δεν βραβεύτηκαν οι ομάδες Κορασίδων (φωτογραφία) και Νεανίδων του Αρκάδι, που ήταν οι μόνες ομάδες σε όλη την Κρήτη που συμμετείχαν σε τελική φάση των αντίστοιχων Πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Θυμίζουμε ότι το Αρκάδι στο 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που έγινε στην Πτολεμαΐδα ισοβάθμησε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τις Εσπερίδες και τα Άνω Λιόσια, κατέλαβε όμως τελικά την 3η θέση λόγω χειρότερου συντελεστή από τις άλλες δύο ομάδες ! Επίσης στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στον Βόλο η ομάδα του Κώστα Πλευράκη κατέκτησε την δεύτερη θέση.
Άλλοι πάλι λένε γιατί δεν βραβεύτηκαν οι Αθλητές της Κρήτης που συμμετείχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές ομάδες.

Εμείς τώρα που είμαστε πιο νέοι παράγοντες και βλέποντας το σημερινό πρόγραμμα του All Star Game της ΕΚΑΣΘ (Ένωση Θεσσαλονίκης) θα θέσουμε και ένα άλλο ερώτημα : γιατί στο All Star Game της ΕΚΑΣΚ δεν συμμετέχουν και Γυναίκες ; Και βέβαια οι άνθρωποι στην Θεσσαλονίκη έκαναν την εκδήλωση τους ημέρα Τετάρτη και όχι όπως εμείς ημέρα Κυριακή και μάλιστα την ίδια ώρα (12πμ) που έπαιζε το "Ηράκλειο" για την Α2 Γυναικών στο Λίντο και φθάσαμε στο απίστευτο σημείο κατά την διάρκεια του (πολύ κρίσιμου βαθμολογικά) αγώνα στο Λίντο εμείς να βραβεύαμε στην Αλικαρνασσό το πρόεδρο του συλλόγου Μανόλη Λουκαδάκη !

ΕΚΑΣΘ : Πρόγραμμα All Star Ανδρών και Γυναικών Α’ κατηγορίας
9ο All Star Ανδρών και 6ο All Star ΓυναικώνΤετάρτη 17-2-2010
19:30 Αγώνας All Star Γυναικών Α’ κατηγορίας Ανατολή – Δύση
Ημίχρονο : διαγωνισμός τρίποντων
21:00 Αγώνας All Star Ανδρών Α’ κατηγορίας Ανατολή – Δύση
Ημίχρονο : διαγωνισμός τρίποντων

Δεν υπάρχουν σχόλια: