Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Α2 Ανδρών : κρίσιμα παιχνίδια για ΟΦΗ και ΑΓΟΡ !


Νίκη ανόδου για τον Ίκαρο/Έσπερο, ο οποίος με κορυφαίους τους Φαλέκα, Λιούις και Πετροδημόπουλο, πέρασε άνετα από την Καισαριανή, επικρατώντας της Νήαρ Ηστ με 76-55, στο παιχνίδι της Α2 που έγινε την Παρασκευή με τηλεοπτική κάλυψη.

Νήαρ Ηστ - Ίκαρος / Έσπερος 55-76
Διαιτητές: Ψαριανός - Τσώνος - Παντελίδης.
Τα δεκάλεπτα: 9-18, 27-37, 43-56, 55-76.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Κουτρούλιας 10, Μίχαλος 21 (1), Κόκκαλης 3, Κεφαλάς 1, Κούνας 4, Στανόγεβιτς 3 (1), Μαχαίρας 5, Γκρούντμπεργκ 8 (1)
ΙΚΑΡΟΣ ΕΣΠΕΡΟΣ (Λυκογιάννης): Φαλέκας 19 (3), Λάκσα 2, Καρασταμάτης 2, Μάρτζος, Καράμπουλας 11, Λιούις 12, Κερασοβίτης 5 (1), Τζιαλλας 2, Κατιάκος 4, Κατούφας 5 (1), Πετροδημόπουλος 14.

πηγή : www.basketblog.gr

Εκτός κέντρου
μεταφέρεται το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος για την αυριανή (Σάββατο) 17η αγωνιστική, η οποία ανοίγει σήμερα την αυλαία της με την αναμέτρηση της Καισαριανής. Η επαρχία φιλοξενεί σπουδαία ματς, καθοριστικής σημασίας, με αυτά των Σερρών, της Δράμας και του Λαγκαδά να ξεχωρίζουν, ενώ μόνο ένα παιχνίδι γίνεται στην πρωτεύουσα (Δάφνη).



ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.: Η Ολυμπιάδα είναι σε σταθερά ανοδική πορεία και κατάφερε να κάνει ένα… επικό "καμπ μπακ", θέτοντας και πάλι υποψηφιότητα για άνοδο. Για να συνεχίσει όμως να ελπίζει, πρέπει να πάρει τη νίκη, κόντρα σε και ομάδα που μάχεται για την σωτηρία.
ΚΑΟΔ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Στις…λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες όμως μέσα στην έδρα τους παραμένουν ισχυροί, ενώ οι "ροσονέρι" θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο θετικό σερί τους και να κάνουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για την άνοδο.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΜΥΝΤΑΣ: Μάχη για την ζωή του δίνει ο Ερμής, ο οποίος δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια. Αν χάσει, αναμένονται εξελίξεις… Ο Αμύντας δεν έχει το ίδιο άγχος, γεγονός που τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ: Οι Αρκάδες είναι το μεγάλο φαβορί. Κόντρα στον ουραγό, έχουν την ποιότητα να …καθαρίσουν γρήγορα το ματς, ενώ παράλληλα περιμένουν ευχάριστα νέα από τα υπόλοιπα "μέτωπα".
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΕΡΑΜΑ: Στο άδειο (λόγω της γνωστής τιμωρίας), "Ιβανώφειο", ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στην κορυφή. Το Πέραμα έχει σαφώς λιγότερη πίεση και ότι καταφέρει, κέρδος θα είναι…
ΟΦΗ – ΞΑΝΘΗ: Ακόμη ένα παιχνίδι όπου ο γηπεδούχος "καίγεται". Οι Κρητικοί παραμένουν κάτω από την ζώνη και κόντρα στην υπολογίσιμη Ξάνθη θέλουν τη νίκη για να… ξεφύγουν και να συνεχίσουν να ελπίζουν.
ΔΑΦΝΗ – ΡΕΘΥΜΝΟ: Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη είναι μεγάλο διάστημα για τη Δάφνη, που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για το "ροζ φύλλο". Οι Κρητικοί, με τον Σταύρο Μυκονιάτη στον πάγκο τους, θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, με την εξασφάλιση της παραμονής να είναι ο βασικός στόχος τους.

Όλα τα ματς ξεκινούν στις 5.30 μ.μ, εκτός από αυτό της Δράμας (5 μ.μ) και της Δάφνης (3 μ.μ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: