Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Χάσαμε την δυνατότητα ευελιξίας !



Καλό είναι να προγραμματίζουμε και να ανακοινώνουμε την ώρα των αγώνων μήνες πριν, αλλά μήπως έτσι χάνουμε την δυνατότητα ευελιξίας βάσει των περιστάσεων ;

Αύριο Σάββατο έγιναν προτάσεις να αλλάξουν οι ώρες δύο μεγάλων αγώνων στην Αλικαρνασσό (Παίδες 5μμ Εργοτέλης – Ηράκλειο και Άνδρες 7μμ Εργοτέλης – Δειλινό) ώστε να μπορεί ο Μπασκετικός κόσμος να πάει με την άνεση του και να βοηθήσει με την παρουσία του στο μεγάλο παιχνίδι του ΒΑΚ (Α2 Ανδρών 5:30μμ ΟΦΗ – Ολυμπιάδα Π) και … κολλήσαμε στο ότι οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων είχαν οριστεί εδώ και πολύ καιρό και κάποιοι δεν δέχθηκαν τις αλλαγές (3μμ και 7:30μμ αντίστοιχα) !

Κάτι ανάλογο έγινε και την Κυριακή όπου στις 12μ στο Λίντο γίνεται το μεγάλο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής Ηράκλειο – Διαγόρας, ενώ την ίδια ώρα δύο ομάδες του συλλόγου της Κρήτης αγωνίζονται στο Ρέθυμνο (Παμπαίδες Α 12μ ΑΓΟΡ – Ηράκλειο και Νέων Ανδρών 2μμ ΑΓΟΡ – Ηράκλειο). Εδώ οι προτεινόμενες αλλαγές (4μμ και 6μμ αντίστοιχα) ... κόλησαν στο ότι μετά τις 4μμ την Κυριακή το κλειστό στο Ρέθυμνο δεν ήταν διαθέσιμο, αφού με βάσει το κατατεθειμένο εδώ και καιρό πρόγραμμα είχαν κλείσει οι ώρες. Πάει που πάει λίγος κόσμος στο Λίντο για την Γ’ Εθνική, τουλάχιστο ας έχει κοντά του το Ηράκλειο τους αθλητές των υποδομών του και τους γονείς του στα μεγάλα ντέρμπι !

Δεν υπάρχουν σχόλια: