Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

NBA - All Star Game 2010 : Slam Dunk - New York's Nate Robinson is the NBA's first three-time Sprite Slam Dunk Champion !


NBA - All Star Game 2010 : Slam Dunk - New York's Nate Robinson is the NBA's first three-time Sprite Slam Dunk Champion !


NBA - All Star Game 2010 : Haier Shooting Stars Title



NBA - All Star Game 2010 : Paul Pierce scores 20 points to win the 2010 Foot Locker Three - Point Contest

NBA - All Star 2010

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων ο Νέιτ Ρόμπινσον αναδείχθηκε νικητής για 3η φορά (ο πρώτος που το κατορθώνει) και αυτό συνέβη κυρίως για το κέφι, τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά του. Αυτά τα στοιχεία βοήθησαν το κοινό να του δώσει το 51% των ψήφων.
Οσο για τα καρφώματα του γκαρντ των Νικς, δεν ήταν το ίδιο ευφάνταστα με τα περσινά, ωστόσο ήταν απλά… υψηλού επιπέδου, με κορυφαίο το δεύτερο του τελικού. Ο φιναλίστ του τελικού ήταν ο Ντεμάρ Ντερόζαν, ο οποίος πήρε το μοναδικό 50άρι της βραδιάς, στο καλύτερο κάρφωμα του διαγωνισμού. Ο γκαρντ των Ράπτορς είχε και τη βοήθεια του συμπαίκτη του Σόνι Γουίμς, ο οποίος πέταξε τη μπάλα στο πλαϊνό μέρος του ταμπλό, ο Ντερόζαν την έπιασε στον αέρα και έκανε έναν εντυπωσιακό ανεμόμυλο. Δυστυχώς για τον ρούκι, αυτό το κάρφωμα το έκανε στον πρώτο γύρο… Κατά τα άλλα, απογοητευτικά ήταν τα καρφώματα που επιχείρησε ο Τζέραλντ Γουάλας, ενώ πολύ… κακό για το τίποτα αποδείχθηκε ο θόρυβος γύρω από τον Σάνον Μπράουν και το περίφημο επιτόπιο άλμα του. Ο γκαρντ των Λέικερς ήταν η αρνητική έκπληξη της βραδιάς…

Στο Shooting Stars, νικήτρια αναδείχθηκε η οικοδέσποινα ομάδα του Τέξας, την οποία αποτέλεσαν ο Ντιρκ Νοβίτσκι, η Μπέκι Χάμον και ο Κένι Σμιθ. Η τριάδα από το Τέξας έκανε χρόνο 34,3'' στον τελικό, ενώ το Λος Αντζελες (Γκασόλ, Μπάρι, Φέρντιναντ-Χάρις) είχε 55,2''. Στον πρώτο γύρο είχαν τεθεί νοκ άουτ το Σακραμέντο (Εβανς, Γουέμπερ, Πάουελ) και η Ατλάντα (Τζόνσον, Σμιθ, ΜακΚάφτρι).

Ο Πολ Πιρς έγινε ο πρώτος παίκτης των Σέλτικς από την εποχή του Λάρι Μπερντ, που κατέκτησε το διαγωνισμό τριπόντων. Ο αρχηγός της Βοστώνης πέτυχε 20 πόντους (είχε 5/5 στις έγχρωμες μπάλες) στον τελικό και νίκησε τόσο τον Στέφεν Κάρι (17), όσο και τον Τσόνσι Μπίλαπς (14). Στον πρώτο γύρο αποκλείστηκαν οι Τσάνινγκ Φράι, Ντανίλο Γκαλινάρι και Ντεϊκουάν Κουκ (όλοι με 15).

Δεν υπάρχουν σχόλια: