Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Α2 Ανδρών - ΟΦΗ - Σταύρος Δανιήλ : "εμείς που μόνοι μας κάναμε τα πράγματα δύσκολα, εμείς να βγάλουμε και την ομάδα από το αδιέξοδο" !

πηγή : www.ofibc.gr
Ο Σταύρος Δανιήλ έκανε μια πολύ εμφάνιση το προηγούμενο Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω και βοήθησε σημαντικά στην νίκη του ΟΦΗ με 68-77 (χρόνος συμμετοχής 34’:23”, 18 πόντοι, 5/6 ελ. βολές, 3/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ). Το Σάββατο 13-2-10 ο ΟΦΗ υποδέχεται στο ΒΑΚ την Ξάνθη σε ένα αποφασιστικό για την συνέχεια παιχνίδι.

Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους με εμάς στόχους και που θα έρθει στην Κρήτη χωρίς άγχος, σε αντίθεση με εμάς που μετά τις ήττες με Λαγκαδά και Δάφνη δεν έχουν περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά για αυτό το παιχνίδι και υπάρχει στην ομάδα μεγάλη αισιοδοξία”.

Τι βλέπεις για την συνέχεια ; “Έχουμε ακόμα ένα ολόκληρο γύρο και θα πρέπει εμείς που μόνοι μας κάναμε τα πράγματα δύσκολα, εμείς να βγάλουμε και την ομάδα από το αδιέξοδο. Έχουμε τις δυνατότητες και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται σιγά – σιγά και μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να βρίσκουν τους ρόλους τους μέσα στην ομάδα και σίγουρα στον τομέα αυτό έχει βοηθήσει και η αλλαγή του προπονητή. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε σιγά – σιγά να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή την παραμονή στην Α2. Με το Παγκράτι το παιχνίδι χάθηκε ουσιαστικά από ένα σουτ, κάναμε όμως μια πολύ καλή εμφάνιση. Με το Αιγάλεω παίξαμε πολύ καλά και αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 3 – λεπτά που κάναμε κάποια λάθη, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο”.

Είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι σήμερα απόδοση σου στο πρωτάθλημα ; “Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και να είμαι έτοιμος όταν με χρησιμοποιεί ο προπονητής. Αν και στον τομέα αυτό νομίζω ότι έχω ανταπεξέλθει πλήρως, δεν είμαι ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση μου στα παιχνίδια που αγωνίστηκα μέχρι σήμερα και ίσως να φταίει και σε αυτό ότι δεν μου είχαν δοθεί οι ευκαιρίες που άξιζα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: