Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Υποδομές Κρήτης - Η επόμενη συνάντηση τον Μάιο θα είναι … Παγκρήτια με Εισηγητές ειδικούς και εκτός Κρήτης !!!

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η πολυσέλιδη έγγραφη Εισήγηση του … Ανενεργού (όπως τον χαρακτηρίζουν κάποιοι αρμόδιοι – αναρμόδιοι) Νίκου Τούλη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη μας συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα “Υποδομές της Κρήτης … Το Παρόν και το Μέλλον” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο κλειστό της Αλικαρνασσού. Σχεδόν το σύνολο των προσκληθέντων έδωσαν το παρόν και η συζήτηση κράτησε 2 ½. Αναλύθηκαν όλοι οι παράμετροι που έχουν σχέση με την ανάπτυξη των υποδομών και μπροστά στην ανάγκη συνέχισης της κουβέντας, βρέθηκε αμέσως ο χορηγός (όταν υπάρχει ανιδιοτέλεια, όρεξη για προσφορά και καλή διάθεση τελικά όλα γίνονται) που ανέλαβε την φιλοξενία και οργάνωση του 1ου Παγκρήτιου Συνεδρίου για τις Υποδομές με καλεσμένους και ειδικούς εκτός Κρήτης, η διοργάνωση του οποίου προσδιορίζεται τον Μάιο του 2010.

Εντύπωση μεταξύ των άλλων προκάλεσαν η πολυσέλιδη έγγραφη Εισήγηση του … Ανενεργού (όπως τον χαρακτηρίζουν κάποιοι αρμόδιοι – αναρμόδιοι) Νίκου Τούλη και οι θέσεις (χωρίς "περιτύλιγμα") των Μιχάλη Κουμάκη – Νίκου Γιαλιτάκη πάνω σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Όλη η συζήτηση και η Εισήγηση του Νίκου Τούλη, μαζί με τα παραλειπόμενα, θα είναι στο Kretaworldbasket αργότερα …..



Δεν υπάρχουν σχόλια: