Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

All Star Game Γυναικών με ... Ανδρική συμμετοχή !


πηγή : www.weplayball.gr
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό του Εσπέρου το All Star Game γυναικών, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλλιθέας υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.
Το κυρίως πιάτο του All Star Game ήταν ο αγώνας μεταξύ Ελληνίδων και ξένων που κυλούσε κανονικά μέχρι το ημίχρονο. Κάπου εκεί και ενώ είχαν παρεμβληθεί αρκετοί διαγωνισμοί, οι φίλοι που κατέκλυσαν το κλειστό της Καλλιθέας είδαν προς μεγάλη έκπληξή τους στις πεντάδες των δύο ομάδων ανδρικές παρουσίες. Αυτή ήταν η καινοτομία των διοργανωτών αφού με την ομάδα των Ελληνίδων (Champion All Star Team) αγωνίστηκαν οι άσοι του Αμαρουσίου, Κώστας Καϊμακόγλου και Δημήτρης Μαυροειδής, ο πλέι μέικερ του Ικαρου/Εσπερου Αλέξης Φαλέκας, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μελάγες και οι παλιοί αθλητές Γιώργος Λιμνιάτης και Τζαννής Σταυρακόπουλος ενώ με την ομάδα των Ξένων (Molten All Star Team) έπαιξε ο άσος του Ικαρου/Εσπερου Ντάριλ Λιούις, ο σέντερ του Ηλυσιακού, Ουόρεν Κάρτερ και ο πρώην παίκτης Κίμων Κοκορόγιαννης.
Στο ρεπερτόριο μπήκαν καρφώματα, alley-hoop και εντυπωσιακές φάσεις και ο χρόνος κάποιων παικτριών περιορίστηκε λίγο. Αλλωστε το παιχνίδι είχε διάρκεια 4 μικτά δεκάλεπτα με τον χρόνο να μη σταματάει. Τελικά, με την Εβίνα Μάλτση να μην θέλει να χάσει ούτε σε αυτόν τον αγώνα, οι Ελληνίδες ανέτρεψαν την κατάσταση στο τέλος και πήραν τη νίκη με 78-74 και βέβαια η Ελληνίδα σταρ κατέκτησε τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας του αγώνα.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:
Ελληνίδες (Δικαιουλάκος, Γερεουδάκης): Καλέτζου, Χατζηνικολάου, Σαρέγκου, Σούλις, Πλούμπη, Σταυρίδου, Καραμπατζάκη, Μουρντ, Χαλιβέρα, Σωτηρίου, Καλογήρου, Ζικυρίδου, Μάλτση
Ξένες (Γιαννουλάκης, Κωτούλης): Ουΐγγινς, Ντέιβις, Πετρονίτε, Κουρτζ, Χάμτον, Σουπς, Φοξ, Νκέλε, Ουΐλσον, Λενουάρ, Κοχ, Τιέρνι.

Από τα ωραιότερα κομμάτια της γιορτής ήταν οι διαγωνισμοί που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τρίποντα, ελεύθερες βολές και δύο ακόμη στα πλαίσια του ΝΒΑ με πολλές και ενδιαφέρουσες συμμετοχές.
Στα τρίποντα η Εβίνα Μάλτση επικράτησε της Κάρι Κοχ με 17 τρίποντα έναντι 13 της Αμερικανίδας ενώ στον προκριματικό είχαν αποκλειστεί οι Λίντσεϊ Ουΐλσον, Κάντις Ουΐγγινς και Αφεντούλα Μαγαλιού. Στις ελεύθερες βολές νικήτρια ήταν η ομάδα των Τούλα Καλέντζου, Αφεντούλα Μαγαλιού και Κίμωνα Κοκορόγιαννη. Στο Shooting Star (σουτάρουν οι ομάδες από συγκεκριμένες θέσεις και μετά από το κέντρο του γηπέδου) επικράτησε η ομάδα των Μαργαρίτα Μάλαμα, Κατερίνα Σωτηρίου, Δημήτρη Μαυροειδή και Τζανή Σταυρακόπουλου ενώ στο Volvo Skill Challenge (επιδεξιότητα σε τρίπλα-πάσα-ταχύτητα) νικητής αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Δεμέναγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: