Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης : ... έρχεται Βαρδάρης από την Βόρεια Ελλάδα !


Βλέπουμε να έρχεται στην Κρήτη ... Βαρδάρης από την Θεσσαλονίκη. Διαβάστε την ανακοίνωση (... κάτι μας θυμίζει ... αλλά τι ... !) του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης και τα σχόλια του Γιώργου Κογκαλίδη από το www.basketblog.gr !

Πηγή : www.basketblog.gr - Γιώργος Κογκαλίδης
Είμαστε μαζί σας!...
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε όλοι οι αγώνες της ΕΚΑΣΘ από την Παρασκευή 26/02/2010 μέχρι την Κυριακή 07/03/2010 να ξεκινάνε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των αποζημιώσεων των μελών μας από τον Μάιο του 2008 έως και σήμερα".
Αυτή είναι η αρχή της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης. Οι άνθρωποι έχουν ΔΙΚΙΟ, αφού υπάρχει απίστευτα μεγάλη (απαράδεκτα μεγάλη) καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων τους από την τοπική Ένωση (φανταστείτε να μην ήταν ο Λόρτος άνθρωπος που προέρχεται από τον χώρο της διαιτησίας) και η κατάσταση -απλά- δεν πάει άλλο.
"Σε περίπτωση μη εύρεσης λύσης στο πρόβλημά μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε ότι οι διαιτητές μέλη μας δεν θα συμμετέχουν σε κανέναν αγώνα της Ένωσης τη Δευτέρα 08/03/2010.
Παρακαλείται από όλα τα μέλη μας να αναγράφουν το παρακάτω κείμενο στο φύλλο αγώνος:

Σεβόμενοι την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, ο αγώνας θα ξεκινήσει με δεκάλεπτη καθυστέρηση λόγω της μη καταβολής των αποζημιώσεων μας από το Μάιο του 2008 έως και σήμερα
".

Αυτή ήταν η συνέχεια της ανακοίνωσης. Μιλάμε για χρήματα που με το ζόρι καλύπτουν τα έξοδα των παιδιών, τα οποία βάζουν από την τσέπη τους για την αγάπη στη διαιτησία και για να διατηρήσουν την ελπίδα προαγωγής σε διαιτητή εθνικής κατηγορίας. Δεν είναι golden boys, είναι παιδιά της διπλανής πόρτας, που πληρώνουν από την τσέπη τους τη βενζίνη, που παρατάνε οικογένειες, παρέες, κοπελιές και γυναίκες, για να τρέχουν με αντίξοες (ή μη) καιρικές συνθήκες, να ακούν την εξέδρα να τους βρίζει και στο τέλος να μην λαμβάνουν τα οδοιπορικά τους.
Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: