Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΑΣΘ : "... ή αυτοί δεν πάνε καλά ή εμείς ... "!


Εδώ λοιπόν στην Κρήτη που πρωτοπορούμε σε όλα, είπαμε να βάλουμε χρονικό περιορισμό στην διάρκεια των συνεδριάσεων του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, που συνεδριάζει το νωρίτερο κάθε 15 ημέρες και μέσα σε 2 ώρες (αλήθεια με ποιά κριτήρια άραγε μπήκε το 2 ώρες και δεν μπήκε στην πρόταση για παράδειγμα η 1 ώρα ή και τα 40' που διαρκεί και ένας Μπασκετικός αγώνας) θα συζητούνται όλα τα θέματα. Μετά το πέρας - λήξη του χρόνου τα εναπομείναντα προς συζήτηση θέματα θα μεταφέρονται στο επόμενο ΔΣ. Γράψαμε μάλιστα ότι "η πρόταση ήταν απλή και όμως εκτιμούμε ότι ... θα αφήσει σίγουρα άναυδο και άφωνο το Μπασκετικό κόσμο του νησιού (και όχι μόνο)" !

Ας δούμε τώρα μια απόφαση μιας άλλης Ένωσης, της Ε.ΚΑ.Σ.Θ (Θεσσαλονίκη), που μάλλον εκεί οι άνθρωποι ... δεν πάνε καλά, αφού εκτός από τις προγραμματισμένες συνεδριάσεις του ΔΣ, αποφάσισαν να δέχονται και μια φορά τον μήνα τους εκπροσώπους των σωματείων της Ένωσης.

Αναλυτικά η απόφαση του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ :

"Από την Ε.ΚΑ.Σ.Θ ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της, δέχεται εκπροσώπους των Σωματείων για θέματα που τους απασχολούν, την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, στις ώρες 18:00 - 20:00".

Ελπίζω να μην περιμένετε να σχολιάσουμε τίποτα ... Απλώς θα θέλαμε την άποψη του φίλου μας του Αντώνη, που μιλάει και γράφει συχνά - πυκνά για ταφόπλακες - για γονείς - για νέους παράγοντες - και για blogs, επί όλων αυτών των τελευταιών συναρπασικών εξελίξεων και αν αυτές συντελλούν στην ανάπτυξη του Μπάσκετ στην Κρήτη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: