Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Euroleague 2010 - Top 16 : η θέση της Παρτιζάν και τα ρεκόρ του Kretaworldbasket !


Το βίντεο με τα highligths από τον περίφημο πλέον αγώνα της Euroleague - Top 16 Παρτίζαν - Μπαρτσελόνα 67-66 (3-2-19) με την τελευταία φάση να παίζει καρέ - καρέ, το έχουν δει μέχρι σήμερα πάνω από 27.500 φίλοι σε όλον τον κόσμο!

Την απάντηση της στην ένσταση που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα, έστειλε στην Ευρωλίγκα η Παρτιζάν και πλέον αμφότερες οι ομάδες περιμένουν την απόφαση που θα πάρει ανεξάρτητος δικαστής στην Ελβετία (οι Καταλανοί υπέβαλαν ένσταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης, καθώς θεωρούν αντικανονικό το κόψιμο του Ρόμπερτς από τη στιγμή που ο χρόνος είχε λήξει.) Οι πρωταθλητές Σερβίας στηρίζονται στα όσα αναφέρουν στην έκθεση τους οι διαιτητές, οι οποίοι υποστηρίζουν πως το καλάθι σωστά δεν μέτρησε, καθώς όταν ο Ρόμπερτς έκοψε τη μπάλα, όταν εκείνη είχε απομακρυνθεί από τη στεφάνη και δεν υπήρχε πιθανότητα να καταλήξει μέσα. Επίσης, οι άνθρωποι της Παρτιζάν έστειλαν βίντεο με την επίμαχη φάση. Στο μεταξύ, ο Άλεκς Μάριτς ξεκίνησε προπονήσεις και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση της Πέμπτης με το Μαρούσι στο ΟΑΚΑ !


Το βίντεο με τα highligths από τον μεγάλο αγώνα της Euroleague - Top 16 Μαρούσι - Παναθηναϊκός 80-78 (4-2-19), έδωσε νέο ρεκόρ στο Kretaworldbasket σε αγώνα μεταξύ δύο Ελληνικών ομάδων (13.500 μέχρι σήμερα)

Να αναφέρουμε εδώ ότι πολύ μεγάλη θέαση παρουσίασε και το βίντεο του μεγάλου αγώνα Μαρούσι - Παναθηναϊκός 80-78, με ρεκόρ του Kretaworldbasket για παιχνίδι ανάμεσα σε Ελληνικές ομάδες (13.500 μέχρι και σήμερα και πάνω από ... 110 σχόλια !!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: