Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Γ' Εθνική - Ηράκλειο : "Η διαιτησία του Τσώνου στον αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλ. ήταν εξοργιστικά «επιμελημένη»" !


Η Επιτροπή Μπάσκετ του "Ηράκλειο" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον Α' διαιτητή Τσώνο του αγώνα Γ' Εθνικής της προηγούμενης Κυριακής (21-2-10) Ιωνικός Νέας Φιλ. - Ηράκλειο (οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας ) :

"H Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί έντονα για τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής 22-02-2010 με τον «ΙΩΝΙΚΟ» Νέας Φιλαδέλφειας.
Στη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας και στις Εθνικές Κατηγορίες περιβάλαμε πάντοτε με την επιβεβλημένη εμπιστοσύνη, κατανόηση και εκτίμηση, τους διαιτητές στην προσπάθεια μας για την ομαλότερη διεξαγωγή των αναμετρήσεων και τη συνεπακόλουθη ανάπτυξη του αθλήματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο Α’ Διαιτητής κος Τσώνος μας δημιούργησε ερωτηματικά και αναπόφευκτη όσο και δικαιολογημένη αγανάκτηση. Η διαιτησία του παραπάνω αγώνα ήταν εξοργιστικά «επιμελημένη» ώστε να μην αφήσει περιθώρια για να διεκδικήσουμε τίποτα περισσότερο από την ήττα.
Λυπούμαστε που κάνουμε αυτή τη διαπίστωση αλλά η ιστορία του Ομίλου μας σε όλα τα επίπεδα μας υποχρεώνει να εκφράσουμε την πικρία μας και να δηλώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε με κάθε έννομο μέσο να διασφαλίσουμε την δίκαιη αντιμετώπιση μας".

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του Ηράκλειο Μανόλης Δημητριάδης είχε δηλώσει στο Kretaworldbasket αμέσως μετά το παιχνίδι ότι “το σημαντικότερο πράγμα σε ένα άνθρωπο είναι η εντιμότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: