Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Το σημερινό πρόγραμμα της TV ! Ο Τσάβι Πασκουάλ για τον Παναθηναϊκό !


Το βράδυ ανήκει και πάλι σήμερα Πέμπτη στην Ευρωλίγκα με αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Η φάση των "16" κρίνει πολλά για τη συνέχεια και οι ομάδες τα… δίνουν όλα. Αναλυτικά:

novasports 1 , 19:45 Ευρωλίγκα , Μαρούσι - Παρτιζάν (Ζ)
03:00 ΝΒΑ , Κλίβελαντ - Ορλάντο (Ζ)
novasports 3 , 21:30 Ευρωλίγκα , Σιένα - Ρεάλ (Ζ)
novasports 4 , 21:00 Ευρωλίγκα , Μακάμπι - Εφές Πίλσεν (Ζ)
novasports 7 , 21:30 Ευρωλίγκα , Κάχα Λαμποράλ - Χίμκι (Ζ)
ΣΚΑΪ , 21:30 Ευρωλίγκα , Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (Ζ)



πηγή : www.basketblog.gr

Τον απόλυτο σεβασμό του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης σήμερα Πέμπτη (21:30) στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".
"Οι εμφανίσεις μας στα τελευταία ματς δείχνουν ότι έχουμε αποκτήσει μία δυναμική. Αν και μία ήττα δεν είναι ποτέ εκτός λογικής, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό το δείξαμε και κόντρα στην Μπανταλόνα. Θα πρέπει, όμως, να τα κάνουμε και πάλι όλα σωστά για να πάρουμε τη νίκη σε μία αναμέτρηση απέναντι στην, ίσως, καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, τον Παναθηναϊκό", ανέφερε ο Πασκουάλ. "Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξέρει πολύ καλά την σημασία αυτού του αγώνα, μία ομάδα με πολύ ισχυρό χαρακτήρα και μεγάλη ικανότητα, σε στιγμές μεγάλης δυσκολίας, να βγάζει τον καλύτερο της εαυτό. Όποιος κι αν είναι ο νικητής τίποτα δε θα έχει κριθεί για την πρόκριση, διότι μιλάμε για έναν πολύ ανοικτό όμιλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: