Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Γιώργος Μπόγρης στον Ερυθρό Αστέρα ; ... Προπονητικό Τριήμερο της Εθνικής Εφήβων !




πηγή : www.basketblog.gr
Η φυγή του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στη φρόντ λάιν του Ερυθρού Αστέρα. Ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς πιέζει ώστε να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα καλύψει την.. τρύπα που υπάρχει στη ρακέτα αλλά τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Αυτός είναι και ο λόγος που στην ομάδα του Βελιγραδίου προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Αλεκασάνταρ Τριφούνοβιτς λοιπόν φέρεται να έχει ζητήσει τον Γιώργο Μπόγρη από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο γνωρίζει από την θητεία του στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο νεαρός σέντερ με τη φανέλα των "ερθρόλευκων" θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που (όπως είναι φυσικό) δεν έχει καταφέρει στον Παναθηναϊκό. Η τελική απόφαση βέβαια ανήκει στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς


Η Εθνική ομάδα των Εφήβων προετοιμάζεται και στο διάστημα 12-14 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο προπονητικό τριήμερο στο οποίο κλήθηκαν από τον Γιώργο Βλασσόπουλο να συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές: Αντωνάκης (ΑΕΚ), Ψαρόπουλος (Περιστέρι), Μαυρογιάννης (Νίκη Βόλου), Μολφέτας (ΑΣ Απολλωνιάδα), Μοτσενίγκος (Πέραμα), Καμπούρης (ΟΣΦΠ), Δαβάνης (Μαντουλίδης), Δερμιτζάκης (Ελληνικό), Τσαλκιτζής (Ηρακλής), Παπαδιονυσίου (Απόλλων Αθηνών), Παπαδόπουλος (ΜΕΝΤ), Αντετοκούμπο (Φιλαθλητικός), Καββαδάς (Ιωνικός Νικαίας), Μελισσαράτος (Άλιμος), Πάνου (Μαρούσι), Χρυσικόπουλος (Άρης).
Να σημειώσουμε ότι σε σχέση με την ομάδα που είχε αγωνισθεί στην Ιεράπετρα, υπάρχουν κάποιες προσθήκες, με βασικότερη αυτή του Χρυσικόπουλου του Άρη, ενώ έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας (Αντωνάκης - Ψαρόπουλος - Μαυρογιάννης - Μολφέτας - Μοτσενίγκος - Καμπούρης - Δαβάνης - Δερμιτζάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: