Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Γιάννης Κόκκινος : Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ - συνέντευξη για την Μικτή Κρήτης των Παίδων της ΕΚΑΣΚ !


Πριν λίγο στο επίσημο site της ομάδας (www.ofibc.gr) ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον βοηθό προπονητή της Ανδρικής ομάδας Γιάννη Κόκκινο. Αναλυτικά :

"Το Τμήμα Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον βοηθό προπονητή της Ανδρικής ομάδας Γιάννη Κόκκινο και αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον εν λόγω προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα. Του εύχεται δε ότι καλύτερο στο μέλλον και η οικογένεια του ΟΦΗ θα είναι πάντα στην διάθεση του".


Γιάννης Κόκκινος - προποντής Μικτής ομάδας Κρήτης Αγοριών ΕΚΑΣΚ (9-2-10) διάρκεια βίντεο 37'

Συνέντευξη στο Kretaworldbasket παραχώρησε ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης της ΕΚΑΣΚ στα αγόρια Γιάννης Κόκκινος, ενόψει της συμμετοχής της Μικτής Κρήτης τον Μάρτιο (6 και 7) σε αγώνες προετοιμασίας στην Αθήνα με την ΕΣΚΑ (Αττική) και ΕΣΚΑΝΑ (Ανατολική Αττική).

Ο Γιάννης Κόκκινος αναπτύσσει την δική του φιλοσοφία πάνω στο θέμα Μικτή Κρήτης, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία και σε παιδιά από απομακρυσμένες περιοχές του νησιού να συμμετάσχουν σε αυτήν. Αναφέρεται στο θέμα συμμετοχής αθλητών της Κρήτης στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Καλαμάτας και στα κριτήρια επιλογής τους, σε θέματα ανάπτυξης των υποδομών και μικρών Εθνικών ομάδων και κάνει μια ενδιαφέρουσα επισήμανση σχετικά με την κατάργηση από την ΕΟΚ των Νομαρχιακών Προπονητών λέγοντας ότι ίσως να είναι τελικά και σε καλό από την άποψη ότι πλέον ο Περιφερειακός Προπονητής θα πρέπει να κινείται ο ίδιος πλέον σε όλη την Κρήτη για να βλέπει τους υποψήφιους για την Μικτή Κρήτης αθλητές.

Το Σάββατο 13-2-2010 στη 1μμ και 8μμ καθώς και την Κυριακή 14-2-20101 στις 11πμ στο κλειστό Αλικαρνασσού θα γίνουν προπονήσεις της Μικτής Κρήτης των Αγοριών και θα πάρουν μέρος οι παρακάτω 14 αθλητές. : Σκάνδαλος Χ, Ζαίμης Π, Κρουσταλάκης Μ (Εργοτέλης), Γιάνναρης Ν (Δειλινό), Παπαδόυλης Μ, Καλατζής Μ, Φραγκιαδάκης Μ (Ηράκλειο), Καντραντζής Ι, Μούτσα Ο (Ιεράπετρα), Φραγκιαδάκης Μ (Σητειακός), Χολέβας Α (Κύδων) Δουλγεράκης Μ, Ζαμπουλάκης Ν, Δομαζάκης Ν ( ΑΓΟΡ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: