Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Α2 Ανδρών - Ολυμπιάδα Π. - Θωμάς Νίκου : "έχουμε καλύτερο ρόστερ συγκριτικά με τον ΟΦΗ, αλλά θα δώσουμε και μάχη για την νίκη" !


Σήμερα το μεσημέρι, αναχώρησε για την Κρήτη η αποστολή της Ολυμπιάδας, όπου αύριο αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Κάποιοι μικροτραυματισμοί ξεπεράστηκαν και άπαντες θα είναι στην διάθεση του τεχνικού των "πορτοκαλί" Θωμά Νίκου, ο οποίος δήλωσε για το ματς του Ηρακλείου:
"Πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό να το δείξουμε και στην Κρήτη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο ΟΦΗ παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Πάντως αν όλα κυλήσουν ομαλά στις γραμμές του γηπέδου τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ συγκριτικά των αντιπάλων αλλά θα δώσουμε και μάχη για την νίκη".
Για το τι θεωρεί "κλειδί" σε ένα ματς που οι αντίπαλοι αγωνίζονται έχοντας διαφορετικούς στόχους σχολίασε: "Σε τέτοια ματς το κλειδί είναι η μαχητικότητα και η καρδιά που θα καταθέσεις στο παρκέ".

Βασίλης Ξημέρης : "Δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα" !

Με τη φράση «τίποτα δεν χάθηκε και δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια μας, παρά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα μιλήσει στην σημερινή προπόνηση στους αθλητές της ομάδας σε μια προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (5.30μμ) με την Ολυμπιάδα Πατρών στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Όπως τόνισε στο διοικητικό συμβούλιο ο κ.Ξημερης «είμαστε κοντά στην ομάδα και θα κάνουμε την προσπάθεια μας σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα. Χρειαζόμαστε και λίγη τύχη που μας έχει λείψει σε πολλά παιχνίδια φέτος. Θέλουμε στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα να κάνουμε μια νέα αρχή και ζητάμε από τον κόσμο μας να συνεχίσει να είναι στο πλευρό της ομάδας, όπως έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια».

πηγή : www.basketblog.gr

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.: Η ομάδα του Ηρακλείου παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για την σωτηρία. Αφού έχασε πολλά ματς στον πόντο, ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να κερδίσει μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία έχει μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο ενώ θα παραταχθεί στην Κρήτη με ανεβασμένη ψυχολογία. Αναμφίβολα πολύ ενδιαφέρον ματς που θα έχει μπόλικο… σασπένς.
ΑΜΥΝΤΑΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Με έναν πόντο παραπάνω ο Αμύντας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την σωτηρία. Η ομάδα της Καισαριανής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς νέα ήττα θα την βάλει για τα καλά σε περιπέτειες
ΔΑΦΝΗ – ΠΕΡΑΜΑ: Ακόμη ένα ντέρμπι για την παραμονή, με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Οι Δαφνιώτες πρέπει να ξεπεράσουν την απουσία του Βασιλόπουλου και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, όμως το Πέραμα θα παλέψει για το "διπλό" που θα το κρατήσει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ: Το μόνο κοινό των δύο ομάδων είναι το όνομα. Η πρωτοπόρος ομάδα της Καλλιθέας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως οι Σερραίοι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο να… διαλέγουν ματς.
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για τον Ηρακλή, που λογικά θα τα καταφέρει. Ο Ερμής έχει το μυαλό του περισσότερο στα ματς που ακολουθούν (με Σέρρες, Δάφνη και ΟΦΗ) και τα οποία θα κρίνουν την παραμονή.
ΚΑΟΔ – ΞΑΝΘΗ: Ο ΚΑΟΔ παραμένει (μαθηματικά) στην διεκδίκηση της ανόδου και θέλει τη νίκη για να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις. Θεωρητικά η Ξάνθη είναι αδιάφορη, όμως αυτό την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΙΓΑΛΕΩ: Αθηναϊκό ντέρμπι στο Μετς, με τους γηπεδούχους να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Δεδομένης όμως της εικόνας του Αιγάλεω στα τελευταία παιχνίδια, τα οποία τα έχει χάσει στον πόντο, οι γηπεδούχοι θα πρέπει να είναι σε συνεχή επιφυλακή
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ: Δείχνει να είναι το μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν, όμως ούτε πάνε για την άνοδο, επομένως θα παίξουν ελεύθερο μπάσκετ και ότι βγει… Η αναμέτρηση της Τρίπολης θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ και θα υπάρχουν "ζωντανές" αυνδέσεις με την εκπομπή "Κερκίδα του Σαββάτου" της ΕΤ-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: