Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Μας δικαίωσε η ΕΣΚΑ !

Τελικά ορισμένα πράγματα είναι πολύ απλά, αρκεί να μπορεί (ή να θέλει) κανείς να βλέπει λίγο πιο μπροστά ! ... τα λόγια όμως είναι περιττά ... αφού εμείς έχουμε κάποιους παράγοντες που τα ξέρουν όλα και παρακολουθούν τα δρώμενα από ... το σπίτι τους !!!


Τι είχαμε προτείνει τον Ιούλιο
του 2009 στην Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ ...

"Να σημειωθεί ότι η πρόταση που είχαμε καταθέσει στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ (σ.σ. Ιούκιος 2009) για υποχρεωτική συμμετοχή στους αγώνες του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης καθόλη την διάρκεια του αγώνα τουλάχιστο ενός αθλητή ηλικίας μικρότερης των 20 ετών
και η οποία είχε τύχει τότε ευρείας αποδοχής από τους παρευρισκόμενους (ιδέα Μιχάλη Κυρίτση), δεν υιοθετήθηκε στο ΔΣ της ΕΚΑΣΚ για την φετινή περίοδο για διάφορους λόγους, λήφθηκε όμως απόφαση να ζητηθεί από τα σωματεία να εκφράσουν την άποψη τους για την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο".




... και τι αποφάσισε πριν λίγες ημέρες η ΕΣΚΑ (Αττική) !!!


Με απόφαση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Αττικής οι ομάδες της Β΄ , Γ' και Δ΄ ΕΣΚΑ (Ανδρών και Γυναικών) θα συμπεριλαμβάνουν υποχρεωτικά στη δωδεκάδα τους από 2 έως και 4 αθλητές και αθλήτριες κάτω των 21 ετών από τη σεζόν 2010-2011. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ένωσης:

"Σας γνωρίζουμε ότι μετά την υπ΄αριθμ.14/03-02-10 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Κ.Α, στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Ανδρών (Γ΄+Δ κατηγορία) και Γυναικών (Β+Γ κατηγορία) της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 θα υπάρχουν οι πιο κάτω ρυθμίσεις, ώστε να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες εγκαίρως.
Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
Στους αθλητές που θα δηλώνονται στο φύλλο αγώνα, οι τρεις (3) θα είναι υποχρεωτικά κάτω των είκοσι ένα ετών, δηλαδή γεννημένοι 1990 και νεώτεροι, εκ των οποίων ο ένας (1) θα πρέπει να συμμετέχει στην πεντάδα καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.
Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
Στους αθλητές που θα δηλώνονται στο φύλλο αγώνα, οι τέσσερις (4) θα είναι υποχρεωτικά κάτω των είκοσι ένα ετών, δηλαδή γεννημένοι 1990 και νεώτεροι, εκ των οποίων οι δύο (2) θα πρέπει να συμμετέχουν στην πεντάδα καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στις αθλήτριες που θα δηλώνονται στο φύλλο αγώνα, οι δύο (2) θα είναι υποχρεωτικά κάτω των είκοσι ένα ετών, δηλαδή γεννημένες 1990 και νεώτερες, εκ των οποίων η μία (1) θα πρέπει να συμμετέχει στην πεντάδα καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.
Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στις αθλήτριες που θα δηλώνονται στο φύλλο αγώνα, οι τρεις (3) θα είναι υποχρεωτικά κάτω των είκοσι ένα ετών, δηλαδή γεννημένες 1990 και νεώτερες, εκ των οποίων οι δύο (2) θα πρέπει να συμμετέχουν στην πεντάδα καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: