Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Αναμνήσεις από τα παλιά ! Συνέντευξη Γιάννη Χαρωνίτη !

Μια μεγάλη φωτογραφία από τα παλιά, όταν η ΑΕΚ είχε παξει φιλικό παιχνίδι με το Ηράκλειο τον Σεπτέμβριο 1977 σε τουρνουά που συμμετείχαν “Ηράκλειο”, Εργοτέλης και ΑΕΚ στο “Τένις”. Την ΑΕΚ είχε καλέσει τότε ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου (Μιχάλης Δασκαλάκης)".
Με την ΑΕΚ αγωνίσθηκαν τότε οι Τρόντζος - Βαφόπουλος - Γκέκος - Μεσιάδης - Μπουγατσιώτης και στο "Ηράκλειο" οι Νίκος Τούλης - Γιάννης Χαρωνίτης - Γιώργος Βασιλάκης - Κοσμάς Βιγλάκης - Αλέκος Κοντοβουνίσιος.

Συνέντευξη Γιάννη Χαρωνίτη

Ο Γιάννης Χαρωνίτης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κρητικού Μπάσκετ (ίσως και το μεγαλύτερο), μίλησε πριν λίγο στο Kretaworldbaskt για όλους και για όλα. Από το 1960 έως το 2010, από τον Παύλο Βαρζακιάν και τον Μανώλη Παπακαλιάτη μέχρι τον Μανόλη Λουκαδάκη, από τον Νίκο Τούλη μέχρι τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, από τον Βασίλη Ξημέρη μέχρι τον Γιώργο Χαλαμπαλάκη, απότ ην ΓΕΗ μέχρι την Ιεράπετρα, από τις Υποδομές της Κρήτης μέχρι τις ομάδες του νησιού που μετέχουν στις Εθνικές κατηγορίες, από την ΕΟΚ, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τον Κώστα Πολίτη μέχρι την ΕΚΑΣΚ.
Ο Γιάννης Χαρωνίτης σε ηλικία 15 ετών αγωνιζόταν με την Ανδρική ομάδα του Ηράκλειο στην Β' Εθνική (τότε δεν υπήρχε Α2), ήταν ο πρώτος Κρητικός παίκτης που κλήθηκε για προπόνηση στην Εθνική Παίδων και δεν πήγε στον Ολυμπιακό σε ηλικία 17 ετών γιατί ο πατέρας του δεν ήθελε να φύγει απο το Ηράκλειο.

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί αφού ο Γιάννης Χαρωνίτης "δεν μάσησε τα λόγια του" !

Ο Γιάννης Χαρωνίτης με την οικογένεια του

Ο Γιάννης Χαρωνίτης με τον μεγάλο Κρητικό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τζιράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: