Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Α2 Ανδρών : ΟΦΗ - Ξάνθη 123-125 ... το λάθος του Διαιτητή ... Η επιστολή του Πασχάλη στον ΠΣΑΚ !


Α2 Ανδρών :
ΟΦΗ - Ξάνθη 123-125 (13-2-10) το κόψιμο του Βασίλη Βαγενά και η κατακύρωση του καλαθιού από τον Α' Διαιτητή Ανδρικόπουλο


Από την ανάλυση της εικόνας της επίμαχης φάσης είναι φανερό ότι όταν κόβει την μπάλα ο Βαγενάς αυτή έχει φύγει από την περιοχή του καλαθιού και συνεπώς ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή να μετρήσει το καλάθι. στο ρεπορτάζ του αγώνα της Α2 Ανδρών ΟΦΗ - Ξάνθη 123-125, είχαμε αναφέρει :

"Να σημειωθεί ότι για το καλάθι του Ιωακειμίδη στα 3’ 15” πριν το τέλος της τέταρτης παράτασης (117-120) ο ΟΦΗ κατέθεσε ένσταση, αφού σύμφωνα με τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο του αγώνα κακώς θεώρησαν οι διαιτητές ότι το κόψιμο του Βαγενά στην προσπάθεια του Ιωακειμίδη ήταν αντικανονικό και μέτρησαν το καλάθι.
Στο φύλλο αγώνα ο Α’ διαιτητής (Ανδρικόπουλος), o οποίος και σημείωσε την παράβαση και κατακύρωσε το καλάθι, αναγράφει ότι "βάσει της θέσης του στον αγωνιστικό χώρο και τους κανονισμούς θεωρεί ότι το κόψιμο του Βαγενά ήταν αντικανονικό".


Η Επιστολή του Κώστα Πασχάλη στον ΠΣΑΚ

Ο Κώστας Πασχάλης έστειλε στον ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών) την ακόλουθη επιστολή θέλοντας να δημοσιοποιήσει ότι : «Με αφορμή το πρόσφατο ατυχές περιστατικό θα ήθελα να πω πως το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι η αποκατάσταση της υγείας του Φώτη και η επιστροφή του το συντομότερο δυνατό στην οικογένεια του, τους φίλους του, την ομάδα του και τους αγωνιστικούς χώρους. Ζητώ συγγνώμη από τον ίδιο και την οικογένεια του, του συναδέλφους μου (ΠΣΑΚ) και όλο το φίλαθλο κόσμο. Επίσης θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον Φώτη και θα βρίσκομαι δίπλα του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: