Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Α2 Γυναικών – Ηράκλειο : παραίτηση Μιχάλη Δασκαλάκη ... “η γυναίκα μου στην φάση αυτή με έχει περισσότερη ανάγκη από τις κοπέλες” !


Για προσωπικούς λόγους υποβάλλω την παραίτηση μου” ! Με αυτή την λιτή φράση παραιτήθηκε και εγγράφως σήμερα ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας του Ηράκλειο Μιχάλης Δασκαλάκης, κάτι βέβαια που είχε γίνει και προφορικά στον Γενικό Αρχηγό του Γυναικείου τμήματος του συλλόγου Μανόλη Σπυριδάκη αμέσως μετά τα 2 συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας στην Αθήνα στις 24 και 25 Ιανουαρίου (με Αγ. Παρασκευή και Πρωτέα Βούλας αντίστοιχα).
Μάλιστα όπως δήλωσε στο kretaworldbasket ο Μιχάλης Δασκαλάκης είχε βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του και για αυτό κάθισε στο πάγκο και με τον Αστέρα Εξαρχείων (31-1-2010) και είχε πει ότι αν η ομάδα νικήσει θα φύγει, ενώ αν χάσει θα παραμείνει. Το Ηράκλειο νίκησε με 47-41 και από την επόμενη ημέρα ο Μιχάλης Δασκαλάκης σταμάτησε τις προπονήσεις στην ομάδα, τις οποίες ανέλαβε ο βοηθός του Βαγγέλης Κουκαρούδης.
Ο Μιχάλης Δασκαλάκης δεν θέλησε σε αυτή την φάση να αναλύσει τους λόγους της παραίτησης του, αρκέστηκε όμως να μας δηλώσει … λακωνικά ότι “η γυναίκα μου στην φάση αυτή με έχει περισσότερη ανάγκη από τις κοπέλες”.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Επιτροπή Μπάσκετ του Ηράκλειο δεν έχει αποδεχθεί την παραίτηση, όμως ο καταξιωμένος προπονητής επιμένει σε αυτήν, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνει και η αποχή του από τις προπονήσεις της ομάδας, ενώ το θέμα δεν έχει συζητηθεί στο ΔΣ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: