Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Δίμηνη Απουσία του Γιώργου Βλατάκη από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ !


Το μέλος της τριμελούς Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ Γιώργος Βλατάκης απέστειλε στο Kretaworldbasket επιστολή στην οποία αναφέρει την δίμηνη (;) απουσία του από την Ε.Π για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Το θέμα βέβαια είναι ότι μετά το δίμηνο που αναφέρει ο αγαπητός φίλος μας, τα Πρωταθλήματα τελειώνουν και το έργο της ΕΠ ουσιαστικά σταματάει. Μετά πάντως από ότι φαίνεται από την επιστολή ο Γιώργος Βλατάκης θα επιστρέψει στην ΕΠ και ελπίζω τότε όλοι μαζί να συναντιόμαστε και να επιλύουμε όσα αγωνιστικά προβλήματα θα υπάρχουν το Καλοκαίρι !
Βέβαια έχουμε το ερώτημα και την απορροία γιατί σε εμάς ο φίλτατος Γιώργος μας βάζει τον τίτλο "Κύριος" (με το "Κ" κεφαλαίο), ενώ στον Μάνθο Σταθάκη δεν του αποδίδει αυτό τον τίτλο, ενώ και αυτό το "Κυρίως ο Κύριος Λυριντζάκης" μας φαίνεται πολύ πομπώδες !

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Βλατάκη αναφέρει (οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας) :

"ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΑΣΚ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για προσωπικούς λόγους (οικογενειακούς και επαγγελματικούς), το διάστημα των επόμενων δυο μηνών, δεν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου ως μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.
Είμαι σίγουρος ότι τα άλλα δυο μέλη της επιτροπής, Μάνθος Σταθάκης και Κυρίως ο Κύριος Σταύρος Λυριντζάκης, μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων. Αν παρόλα αυτά το ΔΣ της Ένωσης πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθώ από μέλος της ΕΠ, η οριστική παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: