Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Για ποιόν κτυπάει το ... κουδούνι !


Επιτέλους λύθηκαν τα προβλήματα του Μπάσκετ της Κρήτης. Η πρόταση ήταν απλή και όμως εκτιμούμε ότι ... θα αφήσει σίγουρα άναυδο και άφωνο το Μπασκετικό κόσμο του νησιού (και όχι μόνο) !
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΚΑΣΚ (που γίνονται κάθε 15 ή και 20 ημέρες ή καμιά φορά και μετά από ένα μήνα), θα έχουν δίωρη διάρκεια (!!!) και αν περνάει ο χρόνος θα διακόπτονται και τα θέματα θα μεταφέρονται στο επόμενο.
Χθες για παράδειγμα το οικονομικό (μάλλον δεν υπάρχει φαίνεται ιδιαίτερο πρόβλημα στον τομέα αυτόν) , που έχει ξαναμπεί άλλες μια - δυό φορές, πήγε για το επόμενο ΔΣ που θα γίνει το νωρίτερο στις 8 Μαρτίου.

Εν τάξει για να μην υπερβάλλουμε κιόλας, αυτό που λένε σήμερα κάποιοι ότι μπήκε ο χρονικός περιορισμός ... για να μην μπορούμε εμείς να λέμε πολλά στις συνεδριάσεις είναι σίγουρα κακίες. Εμείς χρονομετρήσαμε χθες τις ομιλίες τον συναδέλφων και υπήρχαν άλλοι που μίλησαν ... χωρίς διακοπή πολύ περισσότερο από εμάς. Εμείς αν συνυπολογίσουμε και ... τις διακοπές που έγιναν στις εισηγήσεις μας είμαστε κάπου στην μέση !

Δεν υπάρχουν σχόλια: