Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Μπουρούσης: Στο χιαστί απαγορεύονται τα λάθη


Ο Νίκος Ζήσης είχε τα γενέθλιά του, αλλά και ο Γιάννης Μπουρούσης γιόρτασε… Διότι ο ένας έγινε 25 ετών, όμως ο άλλος έκανε ρεκόρ πόντων στην Εθνική.

«Χρόνια πολλά στον Γιάννη, αλλά και στους Παναγιώτηδες της ομάδας», ευχήθηκε ο σέντερ της ελληνικής ομάδας που φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Αυτά για τα ρεκόρ είναι περιττά, είναι μόνο για τους δημοσιογράφους. Εμένα με νοιάζει η νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και κυρίως το μεθεπόμενο. Το χιαστί, εκεί όπου τα λάθη απαγορεύονται. Θέλουμε ο καλός μας εαυτός, να συνδυαστεί και με το καλό της ομάδας. Το μυαλό μας είναι στα προημιτελικά, αλλά υπάρχει και το ματς με την Κίνα. Θα γίνει σε κατάμεστο γήπεδο, σε ωραία ατμόσφαιρα και η Κίνα θα θέλει τη νίκη. Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με τον Γιάο Μινγκ, αν είναι να χάσουμε από έναν παίκτη, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Ο 25χρονος πλέον Νίκος Ζήσης είπε από την πλευρά του. «Κάναμε αυτό που έπρεπε, είμαστε στην 8αδα και θέλουμε νίκη κόντρα στην Κίνα για να βγούμε τρίτοι στον όμιλο. Ο στόχος επετεύχθη, παρότι παίξαμε δύο κακά παιχνίδια και μάθαμε από τις δύο ήττες. Όλα θα κριθούν την προσεχή Τετάρτη. Θέλουμε να βγούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά ούτως ή άλλως Λιθουανία ή Αργεντινή είναι εξαιρετικοί αντίπαλοι. Το μυαλό είναι ήδη στις 20 Αυγούστου».

Ο Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε: «Η ώρα του αγώνα ήταν περίεργη και γι αυτό φοβηθήκαμε. Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, ξυπνήσαμε νωρίς, δείξαμε χαρακτήρα, κάναμε αυτό που έρεπε. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι στο 100% πάντα, να πιέζεις και να είσαι συγκεντρωμένος. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη συνέχεια, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αυτή η Εθνική έχει δείξει κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ουσιαστικά τώρα εξασφαλίσαμε 8αδα, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Προτιμάμε τον καλό μας εαυτό, όχι κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: