Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΠΣΑΚ : οι ... κακοπληρωτές της Α1 !

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα των ομάδων της Α1 με τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν σε παίκτες μέλη του Συνδέσμου, διευκρινίζοντας ότι στις ομάδες που υπάρχουν οφειλές οι περισσότεροι κοινοτικοί – ξένοι αθλητές είναι πληρωμένοι, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές για δύο μέτρα και δύο σταθμά !

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Σ.Α.Κ :

"Μετά από έρευνα που διεξαγάγαμε με τα μέλη του Συνδέσμου μας, σας γνωρίζουμε τις οικονομικές οφειλές των ομάδων προς τους καλαθοσφαιριστές της Α1 Κατηγορίας έως τις 30/6/09. Η λίστα που δημοσιεύεται για τις οφειλές της Α1 Κατηγορίας καθώς και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν την Παρασκευή και αφορούν την Α2 & Β' Εθνική κοινοποιούνται στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ καθώς και στα αντίστοιχα συνδικαλιστικά όργανα της Ευρώπης όπως και στις FIBA EUROPE και EUROLEAGUE.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομάδες Οφειλές
Παναθηναϊκός Καμία οφειλή
Ολυμπιακός Καμία οφειλή
Μαρούσι Καμία οφειλή
Πανελλήνιος Καμία οφειλή
Κολοσσός Καμία οφειλή
Άρης Καμία οφειλή
Τρίκαλα 2 μήνες απλήρωτοι
ΑΕ Λάρισας 2 μήνες απλήρωτοι
Καβάλα 3 μήνες απλήρωτοι
Πανιώνιος 3 μήνες απλήρωτοι & 1/2 μισθού πρόστιμο σε όλους τους αθλητές
ΑΕΚ 5 μήνες απλήρωτοι
ΠΑΟΚ 6 μήνες απλήρωτοι
Αιγάλεω 6 μήνες απλήρωτοι
Ολύμπια Λάρισας 7 1/2 μήνες απλήρωτοι


Σημειώνουμε ότι για διάφορους ειδικούς λόγους κάθε φορά υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις αθλητών που εργάζονται στις ομάδες που έχουν οφειλές στους οποίους οφείλονται λιγότεροι μήνες ή καθόλου από τους συναδέλφους τους. Είμαστε στη διάθεση των μελών ή οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου για περαιτέρω πληροφορίες.

Στις ομάδες που έχουν οφειλές οι περισσότεροι κοινοτικοί - ξένοι αθλητές είναι πληρωμένοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: